FSS se prvi put oglasio posle saznanja da je Slaviša Kokeza pozitivan na korona virus

 
  • 1

Stigla i poruka iz FSS-a

Fudbalski savez Srbije oglasio se pošto je predsednik Slaviša Kokeza pozivtivan na korona virus.

Kokeza je od petka na Infektivnoj klinici, utvrđeno je da je zaražen u Milanu, a FSS se tim povodom oglasio dan kasnije.

- Fudbalski savez Srbije  želi da obavesti sportsku i fudbalsku javnost da je posle detaljnih pregleda utvrđeno da je predsednik Slaviša Kokeza pozitivan na virus COVID-19. Želimo da naglasimo da se predsednik fudbalske organizacije nalazi pod medicinskim nadzorom i da se dobro oseća, a Fudbalski savez nastavlja svoje redovne aktivnosti.

- Shodno novonastaloj situaciji naša fudbalska organizacija ponaša se društveno odgovorno i u skladu sa preporukama Vlade Srbije, odnosno Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID -19. Ovim putem predsedniku želimo brz i uspešan oporavak, a istovremeno apelujemo na sve pojedince, klubove i institucije da se ponašaju odgovorno u danima koji dolaze kako bi maksimalno smanjili pošasti pandemije koronavirusa - navodi se u saopštenju Saveza.

Povodom ove osetljive situacije, oglasio se i Zvezdan Terzić, koji je za Telegraf potvrdio da simptome nema njegov sin Kostadin, koji je nedavno sa Kokezom bio na sastanku UEFA.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa Kijanović pričao o EP u Rimu, sezoni, i nadmetanju sa bratom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raspucin

    14. mart 2020 | 14:34

    Bez njega fudbal nije fudbal veoma bitna figura u zivotima građana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA