Kristijanu Ronaldu preti korona virus: Juventus potvrdio da je jedan igrač oboleo!

 
 ≫ 
  • 5

Čitav tim Stare dame je u karantinu zbog ovog slučaja

kristijano ronaldo Foto: Tanjug/Ap

Još jedan slučaj korona virusa potvrđen je u fudbalu. Defanzivac Juventusa Danijele Rugani (25) drugi je profesionalni fudbaler koji je zaražen virusom koji je zahvatio svet.

Njegov klub je potvrdio na zvaničnom sajtu ove večeri da je povremeni reprezentativac Italije pozitivan na koronu, ali da je trenutno bez ikakvih simptoma.

Lekari Stare dame pokrenuli su odmah proces izolacije Ruganija na šta su u obavezi po zakonu, a uzeli su i uzorke osoba sa kojima je fudbaler bio u kontaktu. Naravno, to podrazumeva čitave ekipe pa i Kristijana Ronalda sa kojim Italijan deli svlačionicu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Daniele Rugani (@daniruga) on

Kako je čitav tim Juventusa danas imao trening, to znači i da će kompletna ekipa morati da bude smeštena u karantin. Iako je italijanski šampionat odložen do 3. aprila Staru damu sledeće nedelje očekuje revanš Lige šampiona sa Lionom.

Danijele Rugani je prvi fudbaler iz Serije A kojem je ustanovljen korona virus, koji je do sada registrovan kod 12.000 Italijana, od kojih je umrlo 827 ljudi. Samo u poslednjih 24 časa zabeleženo je 196 smrti u ovoj zemlji od ozloglašenog virusa.

Podsetimo, ranije danas i nemački drugoligaš Hanover je potvrdio da je njihov fudbaler Timo Hibers pozitivan na korona virus.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    11. mart 2020 | 23:57

    Ne cini Juventus samo Ronaldo.

  • Pa šta

    12. mart 2020 | 00:02

    Zašto je on bolji od ostalih 100.000 obolelih o kojima se piše samo kroz brojku. Sve se plašim da neće imati para da plati doktora.

  • Miki

    12. mart 2020 | 08:47

    Toliko je spreman da mu ta kijavica ne moze nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA