Zabranjena prodaja karata za meč Voždovac - Partizan, smanjen kapacitet stadiona!

 
 ≫ 
  • 2

MUP Republike Srbije doneo je odluku u saradnji sa klubovima

Neće biti karata u slobodnoj prodaji za meč Voždovac - Partizan, koji se igra u subotu od 15.30, razlog je bezbednosne prirode i odluku je doneo MUP Republike Srbije u saradnji sa klubovima.

Kapacitet stadiona "na krovu" smanjen je na 900 mesta, i karte se neće prodavati. Od ukupnog dostupnog kontigenta karata, 300 će biti dodeljeno FK Partizan, kako bi podelili svojim navijačima.

Takođe, organizovanim navijačima FK Voždovac, biće dodeljeno 70 karata za navedenu utakmicu.

Uprave oba kluba će dobiti 200 karata za VIP sektor, a ostatak karata biće podeljen omladinskoj školi FK Voždovac.

Navijači Voždovca koji poseduju sezonske ulaznice moći će u subotu da zauzmu svoja mesta na stadionu.

Telegraf je proverio da li ove mere imaju veze sa korona virusom, ali je rečeno da su razlozi isključivo bezbednosne prirode.

Podsetimo, dve frakcije navijača Partizana su se sukobile na večitom derbiju, a tuča je viđena i ispred stadiona kada je frakcija Zabranjeni napadnuta na autoputu, prema jednim navodima od strane Delija, a druga verzija je da je to bio sukob dve Partizanove frakcije.

Takođe, navijači Partizana sa Juga zauzeli su istok tokom meča protiv Radničkog, na kome tradicionalno stoje Zabranjeni, koji se nisu ni pojavili na utakmici.

Video: Milošević zadovoljan igrom u pobedi nad Spartakom

Liverpul večeras (21.00) kreće svim snagama na Atletiko Madrid koji je kod kuće igrao prepoznatljivu defanzivu i poneo na Ostrvo kapital od 1:0. Kvota na keca je 1,63, na iks 3,80, a što se prolaza tiče, kvota da Liverpul ide dalje je 1,95, dok Atletiko ima veće šanse sa 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Atletiko

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dgng

    11. mart 2020 | 11:35

    Jel nas ovi sprdaju??pa kod nas kao da vlada kuga na stadionima ..a ovi kao smanjuju. Sta smanjuju kad niko ni ne dolazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA