Hetafe odbio da igra sa Interom, po cenu izbacivanja iz Evrope: Maksimović ostaje u Španiji!

 
 ≫ 
  • 2

Španci ne žele da rizikuju

Predsednik Hetafea Anhel Tores izjavio je da fudbaleri tog kluba neće putovati u Milano na utakmicu osmine finala Lige Evrope protiv Intera zbog koronavirusa i po cenu da ih UEFA izbaci iz takmičenja.

- Zatražili smo da se pronađe alternativa igranju u Milanu. Ne želimo da idemo u žarište koronavirusa, to nam nije potrebno. Zamolili smo i naš Savez da nam pomogne, da insistira na suspenziji utakmice - izjavio je Tores, za španski radio Onda Kero.

Utakmica između Intera i Hetafea na programu je u četvrtak od 21 sat.

- Hetafe neće putovati u Milano. Ako zbog toga budemo izbačeni iz takmičenja, izbačeni smo. Neću biti taj koji će preuzeti rizik odlaska u Italiju - poručio je Tores.

Zanimljivo je i da je Vulverhempton protiv odluke da se igra meč protiv Olimpijakosa, ali je UEFA ostala pri tome da se meč održi, doduše pred praznim tribinama.

Video: Zaraženi koji se leče na Infektivnoj klinici nisu životno ugroženi

Nema PSŽ frenetične navijače, pa je pitanje koliko će mu nedostajati (prazne tribine zbog virusa korona) večeras (21.00), dok bude pokušavao da stigne Dortmundovu prednost od 2:1 iz Nemačke i plasira se u četvrtfinale Lige šampiona. Kec je 1,80, 3+ 1,30, kvota na prolaz PSŽ-a je 1,90, baš kao i na Dortmund. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Dortmund.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    11. mart 2020 | 10:56

    Tako i treba, zdravlje je ispred fudbala!

  • Nusknvp

    11. mart 2020 | 11:44

    Bravo za Hetafe. Uefa mafia gleda samo profit, gde je sad solidarnost i (lazni) respect slogan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA