Selektor Izraela u karantinu zbog korona virusa: Evo zašto ta informacija može da pogodi i Orlove!

 
  • 0

Izraelci traže odlaganje meča sa Škotima

Fudbalski savez Izraela tražiće od evropske kuće fudbala (UEFA) odlaganje meča baraža Lige nacija za odlazak na Evropsko prvenstvo jer je selektor izraelske reprezentacije Andreas Hercog u karantinu zbog korona virusa.

Meč je zakazan za 26. mart u Glazgovu, a Izrael bi trebalo da se sastane sa domaćom Škotskom.

O ovome je obavešten i FS Škotske, pošto će Hercog biti u izolaciji dve nedelje do 19. marta, pošto se petog vratio iz Austrije u Tel Aviv.

S obzirom na to da su Izraelci uveli striktne propise u vezi sa strancima koji dolaze iz zemalja gde ima obolelih od korona virusa, mere prevencije nisu zaobišle ni selektora.

Ukoliko ne pokaže znake zaraze virusom kovid-19, Hercog će moći da nastavi sa radom, ali je problem što neće imati vremena da pripremi svoj tim za baraž.

Odluka FS Izraela može eventualno da se odrazi i na Srbiju, pošto je meč Izraelaca i Škota polufinalni u baražu, a pobednik ide u goste pobedniku susreta između Norveške i Srbije.

Taj okršaj je zakazan za 26. mart u Oslu, pa je pitanje hoće li eventualno odlaganje ovog meča pomeriti i "finale" u kom bi mogli da se nađu i Orlovi.

Red Bul Lajpcig je u Londonu slavio sa 1:0 i ostalo mu je da večeras (21.00) kod kuće protiv Totenhema overi plasman u četvrtfinale Lige šampiona. Ali neće se Murinjo tek tako predati, iako ima mnogo problema s povredama. Očekuje se ofanziva gostiju, a kvota na 3+ je 1,60, dok je na GG3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Totenhem.

Atalanta je oduvala Valensiju sa 4:1 u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a Španci će večeras (21.00) na Mestalji (praznoj, zbog virusa korona) probati da nadoknade taj minus. Kec je 2,65, a opklada 4+ nosi kvotu 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Valensija - Atalanta.

Video: Tumbaković: Ne plašim se pitanja o Joviću

(M.LJ)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA