Ronaldo posle velikog jubileja i 1000. utakmice: Ponosan sam...

 
  • 2

Nema mnogo ovakvih asova

Portugalski fudbalski majstor Kristijano Ronaldo kaže da je ponosan zbog velikog dostignuća i četvorocifrenog broja utakmica.

On je svoj jubilarni meč odigrao u derbiju i pobedi nad Interom na Alijanc stadionu (2:0). U svojoj 18. profesionalnoj sezoni i 1000. meču Ronaldo nije dao gol, ali mu to nije umanjilo zadovoljstvo.

- Tako sam ponosan što sam stigao do 1000 zvaničnih utakmica u karijeri, a uz to smo ostvarili veliku pobedu koja nas je vratila na vrh tabele Serije A! Hvala svim mojim saigračima, trenerima, porodici, prijateljima i navijačima širom sveta koji su mi pomogli da se domognem velikog dostignuća - napisao je Ronaldo.

On je tokom bogate karijere nastupao za četiri kluba, postigao je 725 golova, od čega je 99 dao za Portugal, 53 za sadašnji tim Juventus (75 mečeva), 118 je na 292 utakmice dao za Mančester junajted, a pet pogodaka na 31 utakmici je upisao za Sporting iz Lisabona.

Najdublji trag je ostavio u Real Madridu koji je vodio do tri uzastopne titule prvaka Evrope i za koji je odigrao 438 utakmica i dao čak 450 golova.

Video: Ronaldo od devojke za rodjendan dobio poklon od najmanje 100.000 evra

(M.LJ)

Video: Momenat koji će oduševiti Grobare: Džons pokazao koliko mu znači zastava Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA