Taj mali je dao gol Bajernu i Partizanu: Trener Zvezde brani igrača koji je skrivio penal

 
  • 9

Đorđević dodao i to da mu je žao što je evropski put završen baš u Beogradu

Iako su omladinci Crvene zvezde ubedljivo poraženi od Mitjilanda u osmini finala Lige šampiona, trener crveno-belih Slavoljub Đorđević bio je ponosan na svoje momke.

Možda ne baš toliko gledajući ovu utakmicu, ali definitivno jeste kada je u pitanju kompletno takmičenje.

- Jako mi je žao ove dece i ovih navijača, što smo završili ovaj evropski put na ovaj način. Krivo mi je što smo u Beogradu završili evropski put, pred ovakvom publikom u ovakvoj atmosferi. Mislim da momci to nisu zaslužili. I ponavljam, treba im česitati na svemu. Deca su stvarno u ovom periodu, kao najmlađi, sa 14-15 igrača smo igrali ovo takmičenje i napravili smo neverovatan uspeh. Mislim da će se, tek kada prođe neko određeno vreme, videti koliki je ovo uspeh - rekao je Đorđević novinarima posle meča i dodao:

- Mislim da smo ušli malo slabije pishološki, žao mi je igrača, ali treba da dignemo glavu gore, da naučimo iz toga, još više da radimo. Ne treba ovu decu razapinjati i dirati. Mislim da Crvena zvezda ima ozbiljnu perspektivu u ovoj deci. Rekao sam u najavi utakmice da sam ponosan na njih, bez obzira što smo danas izugbili, ponosan sam na njih i hvala im.

Na pitanje da li je Zvezdu presekao penal u finišu prvog poluvremena, Đorđević je rekao:

- Treba da se uradi analiza. Mislim da nam je ovo najslabija utakmica. Deca su ušla psihološki jako slabo. Znao sam da je Midtjiland ozbiljna ekipa, ali naša javnost to ne zna. Imaju ozbiljan i veliki izbor igrača, ne mogu da kažem da smo ušli uplašeno, ali ne znam... Mislim da je psiha bila u pitanju. Čak i kada smo primili onako gol iz penala, iz individualne greške. Aca Lukić je dete ko je dao gol Bajernu i Partizanu u godini ima jednu lošu utakmicu. Tako da sve je to fudbal, sve treba prihvatiti. Nije nas taj gol presekao. Da nije bio taj, presekao bi nas neki drugi treći.

Imao je Đorđević šta da kaže i na kostataciju da je danski tim bio fizički nadmoćniji.

- Svaka ekipa u LŠ je daleko ispred nas što see tiče snage. Mi smo njima parirali zato što nas je dosta ekipa potcenilo, ova deca su igrala iznad svojih mogućnosti. Danas nismo bili tim, nismo bili na visini zadataka - rekao je trener Zvezde za kraj.

(Telegraf.rs/ B.V.)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Y

    4. mart 2020 | 19:04

    Au ala vas boli taj Partizan...

  • DLZ

    4. mart 2020 | 19:16

    Cuj ovog bisera,,,Momci to nisu zasluzili,,,...vas je tesko razumeti,isprasi te neko 3:0...lagano...

  • Yenki

    4. mart 2020 | 21:15

    Ima li ovde neki navijač Zvezde Sve male komšije se javljaju....ee moji balavci...nemate pojma vi o navijanju...vi ne navijate vi mrzite....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA