Da li Partizan treba da učestvuje na turniru Fadilj Vokri? (ANKETA)

 
  • 86

Iznesite vaše mišljenje u komentaru

FK Partizan je dobio poziv za učešće na memorijalnom turniru Fadilj Vokri, gde je ideja da zaigraju timovi u kojima je igrao pokojni predsednik Fudbalskog saveza tzv. Kosova.

Pored Partizana, poziv su dobili FK Priština, Fenerbahče i Nim iz Francuske.

Turnir bi se igrao na novom stadionu u Prištini koji nosi ime nekadašnjeg centarfora crno-belih koji je nastupao od 1986. do 1989. godine u Humskoj.

Vokri je bio istinska legenda Partizana i miljenik Grobara, a odigrao je i 12 utakmica u reprezentaciji Jugoslavije.

Ipak, sa druge strane, Vokri je bio predsednik Fudbalskog saveza Kosova, od proglašenja nezavisnosti nepriznate države 16. februara 2008. godine, pa sve do smrti 9. juna 2018. godine i ta njegova uloga kosi se sa emocijama navijača Partizana.

Vest o tome da je Partizan pozvan na turnir u Vokrijevu čast, izazvala je velike reakcije javnosti u Srbiji.

Jedni tvrde da ne treba prihvatiti poziv, jedni ističu da se ne treba obazirati na to šta će ko da kaže, već da treba prihvatiti poziv i ispoštovati legendu crno-belih. Takođe, uključili su se i navijači Zvezde, koji su ovo iskoristili za zbijanje šala na račun večitog rivala.

U anketi možete da se izjasniti šta vi mislite o tome.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragutin

    3. mart 2020 | 17:33

    Nisam glasao jer nisu ponuđeni adekvatni odgovori. Partizan nije srpski klub već jugoslovenski i to je zvanično u nazivu JSD Partizan. Od njih ništa nije čudo pa i da idu. Oni bi i išli, ali neće iz dva razloga(neće ih u Prištini, a i politika koja ih finansira neće dozvoliti). Ovo je samo podsećanje na ružnu prošlost(Zove ih FLJAMURTARI) na najveću sramotu YU fudbala i ispadanje u KUP-u UEFA.

  • Mališa

    3. mart 2020 | 17:30

    Trebali ili ne,tamo sigurno stic nece. Koliko su puta vratili nase sportiste,partizan nece bit izuzetak

  • Lazar

    3. mart 2020 | 17:22

    Naravno da ne treba odnosno ne smeju da učestvuju u tom turniru. To bi bila veleizdaja i poniženje za našu zemlju ! A za ove koji kažu da je to sport a ne politika podsetio bi ih kako su naše sportske klubova vraćali sa "granice"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA