≫ 

Natho isprozivao Njegoša da folira: Prvo je jaukao, pa se šalio sa klupom jer mu nije ništa!

Izraelski reprezentativac ljut zbog jednog momenta

  • 10

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana remizirali su bez golova u 162. večitom derbiju, a mali ceh je platio Sejduba Suma.

Ofanzivac Partizana je u jednom trenutku prilično neoprezno i nesmotreno laktom udario Njegoša Petrovića, zbog čega je dobio žuti karton.

Čini se da bi ga dobio čak i da nije bilo žestoke reakcije veziste Crvene zvezde, išao je direktno na igrača, ne na loptu, služio se laktom, a sudija Lazar Lukić bio je idealno postavljen da to vidi.

Nije mu progledao kroz prste, a zanimljiv komentar je za zvanični sajt Partizana imao Bibras Natho.

- Nisam ljut na sudiju, bio je staložen i pristojan. Samo sam u jednoj situaciji bio ljut kada je igrač kojeg je Suma navodno udario laktom jaukao, a onda potom kada su svi uskočili da se svađaju on je digao vrat i šalio se sa svojom klupom jer mu suštinski nije bilo ništa. Ali, to je derbi. Pun je emocija - rekao je za sajt Partizana Natho.

On je prokomentarisao i odlazak Zorana Tošića.

- Bambi je otišao. Žao mi je, on je pre svega moj prijatelj i uživao sam da igram na terenu sa njim. Šta mogu da kažem osim da nisam srećan zbog toga, ali to je fudbal. Želim mu sve najbolje u svim segmentima. A mi, mi moramo i bez njega…

Osvrnuo se i na novog trenera Zvezde.

– Stanković nas nije iznenadio na terenu. Sve što smo videli, to smo i očekivali i na to nam je stručni štab i ukazao. Kao što sam rekao u prvom poluvremenu su nas zatvorili i nisu nam dali da igramo, dok smo u drugom poluvremenu našli rešenje za igru, ali nije bilo dovoljno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma jok

    2. mart 2020 | 13:22

    Udario ga lik laktom u grudi i sta kao nije to nista...a ti cim te neko pipne padas,aj ne prdi protiv tsc isti sudija ti poklanja penal da te spasi bruke a protiv proletera dajete gol iz metra ofsajda pa bre niste imali sut u okvir gola a nesto seres tu.

  • Igpa

    2. mart 2020 | 13:00

    Pojma ti nemas decko!

  • Djile

    2. mart 2020 | 12:55

    Nisi se video, ni ti ni ovi tvoji sto kostaju 15 milki. Smejurija i prevara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA