Borjan izvređao Partizanove igrače na kraju derbija: Jesam vam rekao da su se...

 
 ≫ 
  • 89

Golman Zvezde zadovoljan je derbijem na Marakani

Golman Crvene zvezde Milan Borjan poveo je saigrače ka severu i rekao da su se igrača Partizana uplašili.

Zvezda i Partizan su 162. derbi završili bez golova, ali je, barem igrom u napadu, a i posle pobede u prošlom derbiju, gost na stadionu "Rajko Mitić" bio blagi favorit.

Tim Sava Miloševića nije to očekivanje opravdao, Aleksa Vukanović je propustio odličnu šansu i zicer za Zvezdu i ostalo je 0:0.

- To je dokaz da su se us*ali! To je dokaz, bravo, bravo, 'ajde! To je dokaz da su se us*ali. Odlično, 'ajde ovamo - bodrio je Borjan saigrače i poveo ih ka severnoj tribini.

On tokom meča nije imao posla jer niko nije ozbiljno pretio, a udarac Natha iz 63. minuta nije bio dovoljno precizan.

Zvezda je ostala na 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan posle 24 kola i obezbedila je plasman u plej-of i matematički.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Stanković ponosan posle debija: Radićemo na efikasnosti

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ČUDO

    2. mart 2020 | 08:50

    Neverovatni komentari grobara... Dok vaš trener Milošević, i vaš igrač Ostojić kažu kako ste imali sreću i da je čudo kako niste primili i nekoliko golova /jutarnji program TV PRVA/, vi laprdate kako ste bolji... Neverovatno spinovanje...derbi je po meni bio cirkus, ali u tom cirkusu Zvezda je bila dva puta bolja i baš ste imali debelu sreću kada ste izvukli remi...

  • GP

    2. mart 2020 | 07:32

    Možete da zahvaliti samo Savu sto vas Partizan nije zgazio. Nikada jadniji niste bili, ne pamtim. Sve vreme ste tukli igrace Partizana, a kartoni su isli na suprotnu stranu. Jovančić je davno zaslužio isključenje, ali ne, onaj ga je sudija pustio da do kraja utakmice bije po nasim igracima. Hvatali ste ih rukama po terenu i nista. Rvacki zahvati prolaze kod Kokezinih sudija. Sve u svemu derbi je bio ocajan, meni i sumnjiv jer je Partizan evidentno bolji.

  • Mile Srbin

    2. mart 2020 | 12:15

    Glodari, vi se smrzavate na minus 11, treba vas razumeti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA