Deki kakvog nikad niste videli: Ljubio igrače, "ludački" slavio golove, pa besneo zbog penala!

 
 ≫ 
  • 20

Pogledajte iz drugog ugla kako je protekao Stankovićev debi

Dejan Stanković se i zvanično vratio u srpski fudbal kao trener Crvene zvezde, a debi na klupi najtrofejnijeg srpskog kluba pamtiće po trijumfu nad Čukaričkim na Banovom brdu od 2:0.

Burno je jedan od najvećih srpskih fudbalera ispratio svaki detalj na terenu, svaki potez svojih igrača, a tokom 90 minuta duela sa Brđanima prošao je kroz pravi rolerkoster emocija. Bilo je i prijatno i (malo) neprijatno, ali to je sastavni deo fudbala i trenerskog posla i čovek koji je osvajao Ligu šampiona kao igrač to dobro zna.

Bilo je i radosti, i otvorenih izliva emocija posebno kod evrogola koji je postigao Njegoš Petrović, a bilo je i ljutnje zbog grešaka fudbalera kao na primer kada je Ben promašio penal.

Ono što se primećuje kod novog trenera Zvezde je da Deki ne krije emocije i da je starstven, ali i religiozan, pa se tako nekoliko puta tokom utakmice prekrstio. U svakom slučaju Zvezda je dobila svežu krv sa njim na klupi, a kako je Dekijev debi izgledao iz malo drugačijeg ugla, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Ovo mi je bilo vatreno krštenje: Stanković čestitao igračima pobedu na njegovom debiju

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    15. februar 2020 | 21:07

    A šta je ROLERKOSTER?

  • Boki

    15. februar 2020 | 21:58

    Savet za Dekija... Super je poceo ali trebalo bi da budes malo stroziji kada su igraci u pitanju... Samo cvrsto i kad nesto ne urade dobro zestoko na njih... Da se zna ko je sada gazda u Zvezdi...

  • Dragan

    15. februar 2020 | 20:30

    Ma Deki je pocetnik vidi se. A koja pa ekipa i liga idi begaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA