Pjanić je potcenjen, voleo bih da igram i sa Ronaldom: Rakitić se otvoreno nudi Juventusu

 
 ≫ 
  • 0

Mesiju se ove izjave sigurno neće svideti

Dolaskom Frenkija de Jonga iz Ajaksa hrvatski vezista Ivan Rakitić nije više nedodirljiv u prvom timu Barselone. Stigle su ga i godine, pa nije čudo što se već mesecima piše o potencijalnom prelasku u Juventus koji se još uvek nije materijalizovao.

Rakitić je progovorio o toj temi u intervjuu za američki Bličer Riport, a njegove izjave podgrejaće spekulacije oko prelaska u Seriju A.

- Za mene je Miralem Pjanić jedan od najpotcenjenijih fudbalera na svetu. Žoze Murinjo je nedavno pričao o meni u tom kontekstu, ali mislim da je Pjanić takođe u toj konkurenciji - ocenio je Rakitić.

Hrvat je nekoliko sezona igrao zajedno sa Lionelom Mesijem, a sada tvrdi da bi voleo da igra i sa njegovim najvećim rivalom Kristijanom Ronaldom.

- Mesi je jedan od najboljih fudbalera svih vremena i privilegija je igrati s njim u timu. Ali je očigledno i da bih voleo da igram i sa Ronaldom jer je i on jedan od najvećih u istoriji ove igre. Uživanje je gledati Krsitijana kako igra, a vidite i sami koliko je dobar u Juventusu - zaključio je Rakitić.

Nema šta, ovakva se izjava sigurno neće svideti Lionelu Mesiju.

Video: Ronaldo i Novak Đoković trenirali zajedno

(Telegraf.rs)

Video: Momenat koji će oduševiti Grobare: Džons pokazao koliko mu znači zastava Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA