Igrao je za Arsenal, Siti i Real: Sada je iz kluba Robija Prosinečkog za džabe otišao u Paragvaj!

 
 ≫ 
  • 0

Najbolje dane je video u Arsenalu koji je "izdao" prelaskom među Građane

Nekadašnji napadač Arsenala, Mančester Sitija, Real Madrida i Totenhema Emnanuel Adebajor novi je igrač Olimpije iz Paragvaja.

Klub je ovu informaciju objavio u utorak popodne, a Adebajor se čim pre seli u Asunsion i Olimpiju koja je osnovana davne 1902. godine.

Olimpija ima rekordne 43 titule prvaka države, a Adebajor će opet na terenu sarađivati sa Roke Santa Kruzom sa kojim je svojevremeno igrao u Mančester Sitiju.

Trideset petogodišnji špic je bio bez kluba od decembra kada mu je istekao ugovor sa Kajzerijem gde je igrao u klubu koji sad vodi Robert Prosinečki.

Adebajoru je ovo deseti profesionalni klub od odlaska iz Togoa početkom 21. veka. Do sada je u svim klubovima osvojio samo jedan trofej.

Bio je to Kup kralja u sezoni 2010/2011 kada je nastupao za Real. Za svoju reprezentaciju je odigrao 87 mečeva i dao je 32 gola.

Adebajorov prvi meč u novom klubu bi trebalo da bude protiv ekipe "12. oktobar" narednog vikenda, a do tada će biti i predstavljen navijačima.

Video: Bomba Njegoša Petrovića sa oko 30 metara za vođstvo Zvezde od 3:0

(Telegraf.rs)

Video: Velika budućnost Partizana i srpske košarke! Pogledajte prve poene Mitra Bošnjakovića u ABA ligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA