Zvezda odbila četiri miliona poslednjeg dana prelaznog roka, čeka bolju ponudu za vezistu!

 
  • 16

Crveno-beli odlučili da sačuvaju talentovanog veznog igrača

Zvezda je spustila rampu za Njegoša Petrovića!

Crveno-beli su, saznajemo, poslednjeg dana prelaznog roka bili u dilemi: "prodati ili zadržati" momka koji je projektovan da bude udarna pesnica ekipe u veznom redu. Neko ko dolazi, kome se predviđa uspon i liderstvo.

Srpski šampion je odbio "napad" na Njegoša koji je lako mogao da završi "preko bare", s obzirom na to da se jedan klub iz MLS-a interesovao i bio spreman da plati četiri miliona evra za "slobodu" bivšeg igrača Rada.

Ovu informaciju potvrdio nam je i sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

- Odbili smo ponudu za Petrovića, očekujemo da će njegova cena samo da raste. Takođe, jasno smo istakli da će ovo biti proleće pune afirmacije mladih igrača i biće tako - najavio je zaokret u poslovanju direktor, svestan grešaka koje su se pravile u bliskoj prošlosti zbog prodaje talentovanih momaka.

Misli svih u klubu sada su okrenute nadolazećem nastavku sezone i napadu na "duplu krunu".

- Pritom, možemo do duple krune. Naši navijači to prepoznaju i verujem da ćemo imati njihovu veliku podršku na tom putu već od prvog meča sa Čukaričkim - rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeka

    9. februar 2020 | 18:58

    Ako su neki nudili 4 milke za ovog skretničara, trebali smo da ga damo skupa sa Jovančićem za re pare,. Dečko veze nema, na kraju ima da molimo da ga nekom uvalimo za 600-700.000,Gavrić je Maradona za njega, e tu može da se dobro zaradi.

  • MaaNee

    9. februar 2020 | 19:48

    Mrkela je veliki znalac. Covek zna sta radi. Do sad nije kupio igraca da valja a tek sto nikog ne mozemo da prodamo ali poklanjanje nam ide solidno. Savic, Stojkovic, Jevtovic,Jirka a ubrzo njihovim stopama Jovancic, Njegos Petrovic, Garsija

  • 🔴⚪🔴⚪

    9. februar 2020 | 20:04

    Ako Sadik kosta 10M€ onda je ova cena za Njegosa mala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA