Marinov savet mi je dosta pomogao: Zvezdin biser spreman da bude nosilac igre na proleće!

 
 ≫ 
  • 5

Mladi Veljko NIkolić ubeđen da bi ovo mogla da bude njegova polusezona

Veljko Nikolić je neko ko se godinama unazad pominje kao veliki talenat srpskog fudbala, još od mlađih kategorija, ali sadašnji vezista Crvene zvezde nikako na terenu nije uspevao to da pokaže.

Povrede su krojile njegov napredak, u to nema sumnje, a ove zimske pripreme i prolećni deo sezone bi mogli da budu prekretnica u njegovoj karijeri.

Iskreno, očekivao sam više od karijere. Ali sputavale su me neke povrede i nije sve bilo do mene. Nadam se da je ovo moja sezona i da će uskoro sve krenuti unapred. Zadovoljan sam što sam igrao od početka protiv Ludogoreca. Drago mi je što igrači malo više veruju u mene, pošto prošle godine nisam imao punu minutažu zbog povrede i nekih drugih razloga, ali nadam se da će se to promeniti i da ću postati bitna karika u timu - počeo je Nikolić priču tokom razgovorima sa novinarima, a onda se osvrnuo i na izjavu Zvezdana Terzića da je među najboljim igračima kluba:

Veljko Nikolić Nikolić protiv Ludogoreca Foto: crvenazvezdafk

Drago mi je što direktor misli tako, ali trenutno smo na pripremama i neko je u boljoj formi, a neko u lošijoj. Kada se budemo vratili i počne prvenstvo, videćemo kako je. Na Misteru i upravi kluba da odluče ko će igrati. Ako odluče da forsiraju mlade, mi nemamo ništa protiv. Nadam se da ću odigrati dobru polusezonu, daj Bože, i mislim da treba da očekujete jednog nosioca igre.

Protiv Ludogoreca je pokazao da bi stvarno mogao da bude igrač oko kog će se vrteti igra Zvezde, kao što je to bio slučaj kod Marka Marina.

- Vidim sebe kao Marinovog naslednika, zašto da ne. Na meni je da radim i treniram i sve će posle doći. Voleo bih i da nosim njegov broj sledeće sezone, mada bi s jedne strane postojao pritisak.

Veljko Nikolić Veljko Nikolić protiv Ludogoreca Foto: crvenazvezdafk

Otkrio je Nikolić i savete koje je dobio od Marina.

- Stvarno me je dosta savetovao, pošto igramo na istoj poziciji. I on i Ben su me dosta savetovali kao najiskusniji igrači i hvala im mnogo na tome. Što se tiče Marina, on mi je najčešće govorio da se u manevru pozicioniram tako da uvek, kada primim loptu, budem okrenut leđima i to mi je dosta pomoglo do sada.

Nikolić je za kraj istakao da ne bi mogao da se uporedi ni sa jednim igračem, ali da mu je, kao klincu, idol bio Mesut Ozil.

(Mario Marić - izveštač Telegrafa iz Turske)

Video: Najbolji potezi meča Napretka i Mladosti u prvom poluvremenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴⚪🔴⚪

    2. februar 2020 | 14:04

    Вељина игра обећава, само је потребан неко ко ће умети да "обруси" дијамант и од њега направи богатство, а да га притом не продају за прву милионску понуду..

  • Crazy North

    2. februar 2020 | 13:51

    Sve biser do bisera....

  • trtoje

    2. februar 2020 | 14:19

    zadnjih petnastak godina i vise nije marakana videla boljeg igraca poput marka marina,ja imam 38 god i nisam boljeg zapazio,a cisto sumnjam da ce ovaj mali da igra poput marina,ima zvezda da ljubi marina u noge da se vrati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA