Misterova teorijska nastava na treningu Zvezde: Stanković držao "taktičko predavanje" pred Celje!

 
 ≫ 
  • 0

U centru pažnje bili su igrači koji će od 17.30 sati izneti najveći teret na utakmici

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su jutarnji trening na dan meča protiv slovenačkog Celja od 17.30 minuta po lokalnom vremenu!

Doduše u okrnjenom sastavu, jer je Dejan Stanković odlučio da u teretani ostavi igrače koji su izneli najveći teret u subotu popodne priv Ludogoreca.

Nakon početnog zagrevanja, Stanković je Babića, Nikolića, Bena, Jovičića i Gavrića "odmakao sa strane" i pomenuti igrači su igrali ševe. Osim Jovičića, ostala četvorica su igrali protiv Ludogoreca više od sat vremena.

Trening Crvene zvezde, FK Crvana zvezda Foto: Telegraf
Trening Crvene zvezde, FK Crvana zvezda Foto: Telegraf

Za to vreme, samo sa druge strane, Stanković je držao teorijski nastavu ekipi koja će igrati protiv Slovenaca od početka meča.

Zvezdin Mister je objašnjavao taktiku za pomenuti meč, odnosno ideju koju želi da njegovi momci sprovedu na terenu. Gajić, Pankov. Milunović i Konotar su bili u defanzivi, Vulić, Ivanić, Garsija i Simić u vezi dok su Vukanović, Krstović, Tomane i Pavkov činili napad crveno-belih.

Trening Crvene zvezde, FK Crvana zvezda Foto: Telegraf

Nisu pomenuti igrači nešto previše radili sa loptom, osim kada je ona bila sredstvo da Stanković objasni kako akcija treba da izgleda, mada su poslednjih 10-15 minuta treninga radili sa njom u krugu.

Pod posebnim režimom je potom bio Jovičić koji je izašao iz teške povrede i koji je ostao na terenu nekoliko minuta duže od saigrača.

(Mario Marić - izveštač Telegrafa iz Turske)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA