InstaCRam! Ronaldo prevazišao sebe, prati ga 200 miliona ljudi na najpopularnijoj društvenoj mreži

 
 ≫ 
  • 0

Obeležio je ovo Ronaldo...

Kristijano Ronaldo odavno je najpraćenija osoba na Instagramu, a sada je došao i do lepe, okrugle brojke od 200 miliona pratilaca.

 
 
 
View this post on Instagram
Wow 200 million!!! Thank you to each and every one of you for sharing this journey with me every day!!👏🏽❤️A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

On je to proslavio jednim retrospektivnim video snimkom svog razvojnog puta, zahvalivši se svima na druženju i praćenju. Da nema toliko fanova, ne bi bilo ni vrtoglave zarade, jer Ronaldo od Instagrama čak zarađuje daleko više nego od od fudbala u poslednje vreme.

Iza njega je Arijana Grande sa 173 miliona pratilaca, sledi Dvejn Džonson sa 170, Selena Gomez ima 167, Kajli Džener 160, Kim Kardašijan 158, a sledeći je Lionel Mesi sa 141.000.000 pratilaca.

Što se Ronalda tiče, izračunato je da godišnje od objava na Instagramu zaradi više od 43 miliona evra, što je više od 880.000 evra po objavi. Sa druge strane, od igranja u Juventusu, godišnje ima 30 miliona evra.

Video: Ronaldo i Novak Đoković trenirali zajedno

(Telegraf.rs)

Video: Momenat koji će oduševiti Grobare: Džons pokazao koliko mu znači zastava Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA