Partizan otputovao u Tursku, Dinga se nije pojavio na aerodromu iako je bio na spisku

 
 ≫ 
  • 7

Nije poznato zbog čega...

Fudbaleri Partizana otputovali su jutros u Tursku na zimske pripreme sa jednim putnikom manje nego što je to bilo planirano. Defanzivac Dominik Dinga, koji nije blistao tokom jeseni, ipak nije zauzeo svoje mesto u avionu.

Savo Milošević je želeo da mu pruži još jednu šansu nakon očajne jeseni u kojoj je zabeležio samo dva nastupa (jedan meč u Kupu i minut u prvenstvu), ali se fudbaler Urala (na pozajmici u Humskoj) nije ni pojavio na aerodromu pre leta.

Prema saznanjima Telegrafa, Dinga je uredno obavešten o planu uoči puta, ali je verovatno odustao u poslednjem trenutku dogovoru sa agentima koji mu traže novu sredinu.

Podsetimo, nekadašnji štoper Vojvodine i omladinske reprezentacije Srbije ima pozive nekoliko srpskih klubova, a aktuelna je i kombinacija sa prelaskom u redvoe slovačkog prvoligaša Dunajske Strede, o kojoj je Telegraf već pisao.

Dominik Dinga, FK Partizan Printskrin: Youtube/VideonetRS

Na spisku crno-belih koji su otputovali u Tursku nalaze se: Vladimir Stojković, Nikola Čolić, Đorđe Vukanić, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Nemanja Miletić, Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Bibras Natho, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Ivan Lakčević, Takuma Asano, Filip Stevanović, Đorđe Ivanović, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Umar Sadik, Savo Arambašić, Nemanja Jović, Uroš Knežević, Miljan Momčilović, Nemanja Jović, Slobodan Stanojlović.

(Z. I.)

Video: Igrač Vojvodine dao gol pa se boksovao sa korner zastavicom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    13. januar 2020 | 12:30

    Kad vidim Lutovca i Ivanovića poludim a još kad ugledam ŠĆEKIĆA nije mi dobro!!!

  • 5

    13. januar 2020 | 12:48

    SPREMITE SE DOBRO franjevci ZA MINUS 32 !!!🌟🌟🌟

  • Djura

    13. januar 2020 | 13:24

    Placen vam avion...znaci ipak ne idete busom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA