Čukarički otpustio bivšeg igrača Reala

 
  • 3

Peters odlazi sa Banovog brda posle polusezone

Holandski fudbaler Mink Peters napustio je Čukarički posle samo pola godine koliko je proveo na Banovom brdu!

Brđani su odlučilid a raskinu saradnjus a bivšim fudbalerom Reala koji, doduše, nije ni bio u planovima trenera Aleksandra Veselinoviča tokom jeseni.

Pored Petersa, Čuka se zahvalila još nekolicini igrača.

- Luka Luković, Đorđe Šošević, Stefan Cvetković, Mink Peters i Kvame Ovusu neće biti sa nama u prolećnom delu prvenstva. Što se tiče potencijalnih pojačanja, sve je u fazi interesovanja za sada. Mnogi naši igrači su zanimljivi, ali neće biti rasprodaje. Sigurno nećemo ići na to da oslabimo, već je cilj da dodatno ojačamo ekipu i da se ponovo izborimo za poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope - rekao je sportski direktor kluba Nenad Mirosavljević na okupljanju i dodao:

Mink Peters Nenad Mirosavljević i Mink Peters Foto: fkčukarički.com

- Prvi deo priprema odradićemo u Beogradu, već su zakazana i dva kontrolna meča, protiv Proletera 15. i Rada 18. januara. Na Kipar putujemo 22. januara i tamo ćemo biti sve do 4. februara. Odigraćemo šest prijateljskih mečeva, rivali su poljski Rakov, slovački Trenčin, ruski timovi UFA i Ural, letonski RFS i kiparski AEL.

Što se tiče Petersa, on je imao ugovor sa Brđanima na tri godine. Tokom karijere je imao dosta problema sa povredama, Španci su čak pisali i o nekoj kletvi.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA