Pini Zahavi odmah krenuo u akciju: Vilfred Zaha hoće samo jedno i to traži u Bajernu

 
  • 0

Novi menadžer saigrača Luke Milivojevića u Kristal Palasu pregovara sa Bajern Minhenom i ponudio je Zahu bavarskom gigantu

Zaha je nedavno prekinuo saradnju sa dugogodišnjim menadžerom Vilijem Solthausom, jer želi da ode sa Selhurst Parka dok je još na igračkom vrhuncu.

Tu ga je Solthaus "kočio" jer je u dobrim odnosima sa vlasnikom Palasa Stivom Perišom.

Zaha ima 27 godina i namerava da igra za ekipu koja se bori za trofeje, a Bajern Minhen se uklapa u taj profil i gotovo je pretplaćen na pehare u Nemačkoj, a konstantno je konkurentan i u Ligi šampiona.

Engleski Skaj javlja da je malo verovatno da će Zaha u novi klub u januaru, već je sva prilika da će do transfera doći na leto.

Zaha je već igrao u Kristal Palasu do 2013. kada je otišao u Mančester junajted, ali nije uspeo da se nametne Aleksu Fergusonu.

Bio je od tada na pozajmicama u Kardifu i Kristal Palasu pre nego što ga je Palas kupio za 3,8 miliona evra 2015. godine.

Nedavno je dobrim partijama privukao pažnju većih klubova, a neki su već i nudili novac. Everton je davao 82.5 miliona evra, a Arsenal 47. Obe ponude su odbijene.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA