Transferi: Zvezda je prodala Marina, Murinjo traži Mitrovića!

 
 ≫ 
  • 75

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport, družimo se ponovo u ponedeljak

Najvažnije transfer vesti dana:

* Marko Marin napustio Zvezdu i prešao u Al Ahli. Opširnije >>> OVDE.

* Mitrović na meti Totenhema: Ovo je razlog zašto Pevci hoće Srbina >>> OVDE

* Murinjo hože da pazari Lo Selsa već sada, Totenhem sprema milione. Opširnije  >>> OVDE.

* Aleksandar Prijović dobio dve ponude iz Kine

* Milan Jevtović blizu odlaska u APOEL, ali ništa još nije gotovo

* Edinson Kavani će 1. februara potpisati ugovor sa Atletikom i na leto stiže kao slobodan igrač

* Arsenal i Totenhem spremni da daju 50 miliona Ajaksu za Zijeha

* Junajted daje 45 miliona funti i Lingarda za Medisona iz Lestera

* Vest Hem želi Kulibalija iz Napolija

* Nikola Ninković na meti Herte

* Čelsi navodno sprema 70 milona za Davida Alabu

* Zvezda vratila Stefana Hajdina sa pozajmice. Opširnije >>> OVDE.

Uživo:

23.00 - Završen je uzbudljiv dan prelaznog roka za peti januar 2020. godine

22.55 - Duško Tošić je želja Antalije, javljaju Turci.

22.43 - Ostrvski mediji prenose da Totenhem želi Aleksandra Mitrovića u Totenhemu! Opširnije >>> OVDE.

22.36 - Džesi Lingard je postao novi klijent Mina Rajole, jednog od najpoznatijih evropskih fudbalskih menadežra, piše Dejli mejl. Zanimljivo je kako će sada izgledati odnos Lingarda sa Mančester junajtedom jer je poznato da je klub probao da zaobiđe Rajolu u "lovu" na Erlinga Halanda, ali i zbog odnosa Pola Pogbe prema Crvenim đavolima.

Luka Adžić u dresu reprezentacije Srbije Foto: MN Press

22.14 - Vojčeh Ščešnji ostaje u Juventusu! Iskusni golman je potpisao novi ugovor sa torinskim klubom i miran je do 2024. godine.

21. 59 - Luka Adžić ne putuje sa Anderlehtom na pripreme u Španiju. Ne putuje ni Jevgenij Makarenko, zbog toga što njih dvojica nisu zadovoljili Franka Verkauterena i Vensana Kompanija. Belgijski mediji pišu da je Adžić na izlaznim vratima kluba. Podsetimo, Adžić je došao u klub dok je u njemu trener bio Luk Devro.

21.34 - David Silva ima usmeni dogovor sa Inter Majamijem. Tuto Merkato javlja da Španac nastavlja pregovore, ali pošto mu ističe ugovor u Sitiju sve je izvesnije da ide. Građani ne brinu jer  33-godišnji igrač ima svoju zamenu u Filu Fodenu.

David Silva, FK Mančester siti Foto: AP/Tanjug

21.13 - Gotova je era u Dinamu! Denis Harmaš ide iz Kijeva posle punih deset godina i sa sedam trofeja u svojoj vitrini. Dvadeset devetogodišnji vezista ide u turski Rize na kom je bio u pozajmici. Celu karijeru do sada je proveo u Dinamu još od mlađih kategorija, a poznat je po tome što je njemu dan pre dolaska Partizana u Ukrajinu, pre dve godine, izrešetan Porše.

20.52 - Frenk Lampard je rekao da Olivije Žiru može da ide iz Čelsija. Uvijeno, ali je poručio da "ako se poklope uslovi i ako je to ono što Žiru želi, onda nešto može da se uradi". Inače, Čelsi je u poteri za napadačem, a u subotu je bilo glasina da jure Vilfrida Zahu.

Celsi - Ajntraht Foto: Tanjug/AP

20.20 - Trener Bajerna Hansi Flik nije izričito rekao da Žerom Boateng ostaje među Bavarcima, što "miriše" na zeleno svetlo da napusti klub usled interesovanja Arsenala. Doduše, rekao je da bi "teško mogao da zamisli Boatengov odlazak".

19.56 - Da li ovo obrt u slučaju Kavani? Tomas Tuhel, trener Pari Sen Žermena ubeđen je da Urugvajac ostaje na Parku prinčeva, iako je bilo pisanja da se praktično već dogovorio sa Atletiko Madridom. Opširnije >>> OVDE.

19:32 - Emanuel Adebajor (36) "pravo niotkuda" pojavio se kao opcija Aston Vile, zbog manjka napadačkih rešenja. Brazilac Vesli je "u autu" zbog povrede, Griliš je jedini pravi ofanzivni oslonac, pa na "Vila Parku" Togoanca vide kao moguću alternativu. Adebajor je slobodan igrač pošto se pre mesec dana razišao sa turskim Kajzerijem.

Emanuel Adebajor, Totenhem Foto: AP/Tanjug

18:16 - Francuz Hatem Ben Arfa (32) mogao bi karijeru da nastavi u španskoj drugoj ligi, i to u redovima drugoplasirane Almerije kod trenera Hose Marije Gutija. Bivši francuski reprezentativac je bez kluba, letos je prekinuo saradnju sa Renom, a sa Almerijom su u toku pregovori.

17.58 - Totenhem želi da dovede Lo Selsa i plati 32 miliona evra za igrača Betisa! Podsetimo, on je na pozajmici iz španskog kluba, vrednoj 16 miliona evra. Opširnije >>> OVDE.

17:53 - Napadač Rome Nikola Kalinić odbio je i Njukasl, kao i Đenovu i Veronu pre toga. Od dolaska iz Atletika nije se izborio za zapaženiju ulogu u Rimu, pa mu je budućnost na "Olimpiku" u magli. Povreda fibule još u oktobru poremetila ga je u nameri da se ozbiljnije nametne, ali trenutno nema nameru da menja sredinu.      

16.58 - Galatasaraj dočekao Anrija Onjekurua u novoj pozajmici. Dvadeset dvogodišnji Nigerijac je ovog puta došao do jula kao pozajmljen igrač Monaka. Prethodno je bio u Istanbulu i leta 2018. kada je došao u Galatu kao pozajmljen igrač Evertona.

16.45 - Endi King ide u Lester. Proveo je šest meseci na pozajmici u Glazgov Rendžersima i Stiven Džerard je odlučio da ga ne zadrži u svom timu.

15.50 - Za mladog reprezentativca Turske Meriha Demirala zainteresovan je veliki broj klubova. Ipak, prema navodima novinara Đanluke di Marcjia, Borusija Dortmund mogla bi da obezbedi njegov potpis, i to, za 40 miliona evra. Ponuda je poslata Juventusu.

15.35 - Jon Dal Tomason, nekadašnji danski reprezentativac i napadač Fejenorda i Milana, novi je trener švedskog Malmea.

15.30 - Marin na medicinskim pregledima u Džedi. Pogledajte kako mu stoji zeleni dres Al Ahlija:

15.25 - Hoće li Junajted napokon doći do Bruna Fernandeša? Vezista Sportinga već dva prelazna roka se dovodi u vezu sa Đavolima, ali je i letos ostao u klubu. A prema navodima medija, u nedelju veče bi mogao da čekira kartu za Englesku, posle derbija koji Lavovi igraju sa Benfikom.

15.13 - Njukasl očigledno neće doći do Milanovog Pjonteka koji ne želi transfer, ali su Svrake zato spremne da iz Čelsija dovedu Olivijea Žirua na pozajmicu do kraja sezone.

15.01 - Juventus otkupio, pa odmah prodao južnokorejskog napadača Hvan Song-Hvana! Mladi fudbaler je bio na pozajmici iz Kaljarija kom je Juve platio otkupninu, pa ga odmah prodao u Al Duhail.

14.48 - Milion evra koči dogovor Torina i Atalante oko napadača Muse Beroua! Bikovi navodno daju 15, dok tim iz Bergama želi 16 kako bi pustili igrača da ode.

14.28 - Aleksandar Prijović dobio ponude iz Kine! Doskorašnjeg reprezentativca Srbije žele Šangaj Šenhua i Peking Guan koji su navodno stupili u razgovore sa njegovim menadžerom. Podsetimo, Bešiktaš i Olimpijakos čekaju rasplet.

14.11 - Voždovac će ove zime najverovatnije ostati bez ofanzivnog vezoste Lazara Zličića koji je ''jednom nogom'' u Ferencvarošu.

13.53 - Mislav Oršić pred odlaskom iz zagrebačkog Dinama! Za momka koji je postigao het-trik protiv Atalante u LŠ interesuju se Lion, Dinamo iz Moksvei Valensija. Prve informacije kažu da ga Modri neće pustiti ispod devet miliona evra.

13.47 - Rat Bajerna i Dortmunda za engleskoj tinejdžera Džuda Belingema (16)! Nemački giganti u igraču Birmingema vide novog Sanča i žele što pre da reaguju. Jasno je da neće moći da potpišu profesionalni ugovor do juna, ali u januaru mogu da ga kaparišu.

Za njegove usluge intersuju se i Arsenal i Mančester junajted.

Žoze Murinjo Murinjo kupuje u Noriču Foto: Tanjug/AP

13.31 - Žoze Murinjo pikirao defanzivca Noriča Maksa Aronsa, i to posle meča koji je njegov Totenhem odigrao 2:2 sa pomenutim klubom. Pominje se cifra od 15 miliona funti.

13.19 - Posle prodaje Marka Marina, Zvezda će pokušati da završi i pozajmicu za Milana Jevtovića u APOEL! Krilni vezista nije u planovima crveno-belih, a ima važeći ugovor do juna. Međutim, posao još nije završen i sve je na ''dugom štapu''

13.08 - Bild piše: Ante Rebić napušta Milan i vraća se u Ajntraht na nagovor selektora Hrvatske Zlatka Dalića.

13.04 - Rumunski mediji pišu da bivši igrač Partizana Goran Zakarić nije zadovoljio u Univerzitatei iz Krajove i da u januaru može da ide iz kluba.

12.57 - Edinson Kavani je novi igrač Atletika! Tako tvrdi ugledni novinar Đanluka di Marcio koji javlja da će Urugvajac potpisati dvogodišnji ugovor koji će krenuti tek od leta. O čemu se radi zapravo? Kavani će 1. fenruara potpisati sa ugovor sa Atletikom i tako za džabe doći u Madrid.

12.31 - Iako u subotu Ole Gunar Solskjer nije želeo da priča o tome, transfer Rubena Nevesa i Raula Himeneza iz Vulverhemtona u Junajted je glavna vest britanskih medija u nedelju.

12.19 - Da li je na pomolu trampa Pogba/Martinez? Engleski mediji pišu da bi bi Francuz mogao kod Kontea u Inter u zamenu za sjajnog Argentinca kog želi i Barsa.

12.01 - Arsenal želi da dovede Žeroma Boatenga koji hoće da napusti Bajern. Međutim, Bavarci ga neće pustiti ispod 15 miliona evra.

11.47 - Midlzbro je pozajmio od Mančester Sitija Patrika Robertsa do kraja sezone. Igrač je već bio na pozajmici u Noriču.

11.35 - Čelsi namerava da pošalje Interu ponudu za Gabrijela Barbosu koji se trenutno nalazi na pozajmici u Flamengu. Za njega se interesuje i Totenhem.

Gabriel Barbosa, Gabigol, Flamengo Barbosa u dresu Flamenga Foto: Guliver/Getty Images/Buda Mendes

11.05 - Radnički iz Niša je blizu toga da dovede vezistu Aleksandra Pejovića koji je jesenas bio član Dinama iz Kijeva.

10.57 - Iskusni Nemanja Obradović napustiće Spartak iz Subotice i preseliće se u Mađarsku u narednih nekoliko dana.

10.45 - Nemački defanzivac Škodran Mustafi mogao bi u januaru da napusti Arsenal, pošto nije u planovima Mikela Artete.

10.33 - Napadač Ajaksa Hakem Zijeh mogao bi da ''zavadi'' Mikela Artetu i Žozea Murinja koji žele da ga dovedu ove zime. Ajaks će ga navodno pustiti ako neko od klubova ponudi 50 miliona!

10.25 - Bormut je blindirao bosanskohercegovačkog golmana Asmira Begovića koji je na meti Aston Vile i Vest Hema.

10.12 - GOTOVO! Crvena zvezda je prodala Marka Marina u Al Ahli koji je fotografijom potvrdio transfer. Opširnije >>> OVDE.

10.07 - Ajntraht i Keln u ušli u borbu za dovođenje defanzivca Barnlija Bena Gibsona, doduše na pozajmicu. Gibson je na Turf Mur stigao 2018. za skoro 20 miliona evra, ali se nije baš najbolje snašao.

10.03 - Vest Hem se ozbiljno uključio u trku za dovođenje defanzivca Napolija Kalidua Kulibalija kog žele još Čelsi i Totenhem. Videćemo hoće i do transfera uopšte i doći ili će Kulibali ostati do leta u Napulju.

09.59 - Aston Vila želi da ojača konkurenciju u napadu i na njihovom meti nalazi se Emanuel Adebajor. Dobra stvar za njih je to što je bivši igrač Arsenala slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Kajzerijem.

09.55 - Poznato je da David Silva na leto napušta Mančester Siti, a sada je poznati i gde ide. U pitanju je Inter iz Majamija s kojim je Španac postigao usmeni dogovor, javljaju engleski mediji. Podsetimo, vlasnik Intera je Dejvid Bekam.

09.52 - Everton je, prema navodima Mirora, spreman da dovede Džejmsa Rodrigeza na pozajmicu iz Reala. Pre svega zbog činjenice da ga Karlo Anćeloti vrlo dobro poznaje upravo zbog saradnje u ''kraljevskom klubu''.

09.50 - Britanski Miror javlja da je Mančester junajted spreman da ponudi 45 miliona funti i Džesija Lingarda Lesteru u zamenu za vezistu Džejmsa Medisona!

09.48 - Bivši vezista Partizana Nikola Ninković je navodno dobio ponudu Herte, javlja poznati italijanski novinar Đanluka di Marcio. Popuarni Džigi igra za Askoli, a trenutno je i u tefteru Barija.

09.46 - Hrvatski internacionalac Nikola Kalinić odbio je ponudu Njukasla da se preseli u Premijer ligu, iako na njega ne računaju u Romi gde se nalazi na pozajmici!

09.42 - Britanski mediji javljaju da je Čelsi spreman da ponudi Bajernu 70 miliona evra za levog beka Davida Alabu, momka koji je već u Minhenu od 2010. godine! Podsetimo, Austrijanac je ultra-ofanzivan bek koji je do sada upisoa blizu 50 golova i asistencija za Bavarce.

09.35 - Iskusni srpski defanzivac Slobodan Simović slobodan je igrač posle isteka ugovora sa BATE Borisovom. Da li je ovo prilika za Partizan koji ga je hteo letos? Opširnije >>> OVDE.

09.30 - Dan ćemo otvoriti sa informacijom da je Crvena zvezda odlučila da skrati posajmicu Stefanu Hajdinu i vrati ga na Marakanu. Opširnije >>> OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    5. januar 2020 | 10:16

    Najveca glupost koju su mogli da urade!jedini koji je vredeo uz Borijana

  • 🔴⚪🔴⚪

    5. januar 2020 | 12:05

    Пре свега ХВАЛА! Не заборављам деби и енергију против Радника, слалом у Напуљу, а ни ону пропуштену шансу против партизана. Са моје стране, драго ми је због тебе што ћеш узети новац при крају каријере, али ми је жао јер таквог играча нисмо имали. Кад кажем 'таквог', мислим на Марка Марина који је дошао у Звезду, не оног који одлази. Временом се 'мајстор' променио у обичног плејмејкера, који је морао да се враћа до одбране како би кренуо да организује напад, а онда издриблао себе и поклонио гол протовнику. Нећу кривити тебе, радио си оно што је било предвиђено, јер ми нисмо имали друге опције. Памтићу те по добрим стварима, лоше ћу заборавити. Хвала још једном и срећно!

  • Marko8152

    5. januar 2020 | 10:23

    Ode 6. Zvezdina zvezda:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA