Partizan vraća napadača u Šabac: Gigić u Mačvi do leta

 
 ≫ 
  • 1

Dogovor je u načelu već postignut, a tokom naredne sedmice će i zvanično biti potvrđen

Proteklog leta Partizan je u početnoj fazi prelaznog roka angažovao neikolicinu igrača iz domaće lige i okruženja, ali se većina pridošlica nije snašla u Humskoj, pa će neki od njih na pozajmice već ove zime.

Kako Telegraf saznaje, Petar Gigić će na šestomesečnu pozajmicu u Mačvu, jer je dogovovor dva kluba u načelu već postignut, a naredne sedmice će biti i potvrđen.

Ovakav razvoj događaja ide na ruku i Partizanu, gde napadač trenutno ne može da se izbori sa konkurencijom, i Mačvi koja je tokom jeseni imala nešto slabije rezultate, te je u potrazi za pojačanjima, ali pre svega samom Gigiću, koji je u proteklih nekoliko meseci bio bez kontinuiteta i takmičarskih utakmica.

Petar Gigić Printskrin: Youtube/Golden Videos

Crno-beli su letos platili Gigića 150.000 evra i ideja je da fudbaler bude projekat za budućnost. Međutim, kako je Partizan dobro igrao u evropskim kvalifikacijama, tako su i standardi podizani, odnosno, angažovana su zvučnija pojačanja, provereni igrači, pa za Petra u takvoj konkurenciji jednostavno nije bilo prostora.

- Gigić još uvek nije u stanju da isprati promenu ritma i brzine - rekao je nedavno Savo Milošević, upitan kada će Gigić dobiti priliku.

Napadač je protekle jeseni upisao samo tri meča za crno-bele u svim takmičenjima, ukupno je proveo 91 minut na terenu, pa će na proleće dobiti priliku da se u Mačvi vrati u ritam i od narednog leta ponovo konkuriše za minutažu u timu Partizana.

Odlično igra Hetafe ove sezone i neće Real Madridu biti lako u prvoj utakmici u 2020. godini na današnjem (16.00) gostovanju u predgrađu španske prestonice. Kvota na dvojku je 1,95, dok je dupla šansa 1X 1,84. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hetafe - Real Madrid.

Odavno Espanjol nije bio slabiji, na poslednjem mestu Primere je, a da sve bude gore po ovaj klub, večeras (21.00) mu u goste dolazi gradski rival Barselona. Kvota na dvojku je 1,48, kombinacija 2&3+ plaća 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Espanjol - Barselona.

(Z. I.)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...RS

    4. januar 2020 | 16:51

    Kakva booomba, salim se prvi put cujem za njega. 😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA