Zlatan na promociji otkrio posle kog meča je Milan očajnički odlučio da ga dovede!

 
  • 0

Sve se inteziviralo posle one katastrofe u Bergamu...

Posle sedam i po godina ''putovanja o svetu'', Zlatan Ibrahimović (38) se pred kraj karijere zvanično vratio u Milan!

Na održanoj konferenciji za medije Šveđanin je ''otvorio dušu'' i priznao kada su se razgovori između njega i Rosonera intezivirali. Tačnije, posle kog meča je Milan odlučio pošto-poto da ga dovede.

- Posle poslednje utakmice u MLS ligi pozvao me je Paolo Maldini. Pričali smo o tome kako se osećam, o uobičajenim temama. A onda sam shvatio da u 38. godini imama više ponuda nego kad mi je bilo 28. Tražio sam da adrenalin ponovo projuri mojim venama, da izvuče najbolje iz mene. Razgovarao sam dosta i za Zvonimirom Bobanom, pa je prošao čitav mesec pre nego što su, posle poraza od Atalane, usledili mnogobrojni pozivi - rekao je Ibra.

Zlatan Ibrahimović Foto: AP/Tanjug

Uslovi koje je dobio bili su ubedljivo ispred onih koje su nudili Napoli i Bolonja - dva kluba koja su, uz Milan, bila najozbiljnija.

Ibra će za prvih šest meseci dobiti 3.5 miliona, a onda još dodatnih šest ukoliko ostane u klubu i posle leta. Hoće li ostati, to zavisi i od rezultata kluba.

- Gledao sam ekipu. Rezultati nisu baš za oduševljenje, međutim, sezona je maratonska trka, a ne sprint na 100 metara. Nisam izgubio strast za fudbalom. Milan je uvek Milan, istoriju ovog kluba nemoguće je promeniti. Možda tim nije kao što je bio, jer se dosta toga promenilo odlaskom Silvija Berluskonija. Voleo bih da pokraj sebe na terenu imam Zvonimira Bobana i Paola Maldinija, mada nije loše ni što ću ja igrati - rekao je Zlatan i dodao:

Zlatan Ibrahimović Foto: AP/Tanjug

- Posle povrede u Junajtedu mnogi su govorili da je nemoguće da ću opet biti onaj stari, da se neću vratiti, ali sam radio na sebi i sve dok je tako igraću. Nemoguće je da ću biti isti fudbaler kao pre 10 godina, ali ipak znam koliko mogu. Umesto da trčim, pucaću sa 40 metara.

- Razumljiv mi je pritisak navijača, znam šta znači nositi dres Milana, svestan sam da svi očekuiju bolje rezultate, ali dosta toga mora da se uradi. Želim da popravimo situaciju na tabeli kao ekpa, a kad je moj lični učinak u pitanju, hoću da se zabavljam što je više moguće. Voleo bih kad bi me ljudi ismevali, tako utiču na rast adrenalina u meni. Onda sam pravi.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA