Gatuzo prekinuo horor niz Napolija: Tim iz Napulja slavio u ligi posle puna dva meseca

 
  • 1

Napoli pobedio u ligi prvi put od 19. oktobra kada je bio bolji od Verone

Fudbaleri Napolija pobedili su Sasuolo sa 2:1 u meču 17. kola italijanske Serije A.

Sasuolo je poveo u 29. minutu kada je Hamed Traore na drugoj stativi sačekao dugu loptu Manuela Lokatelija i volejem lagano plasirao loptu u mrežu.

Napoli je do izjednačenja stigao u drugom poluvremenu. Alan je iskoristio dodavanje Pjotra Zjelinskog u 57. minutu.

Zjelinski je probao da doda kroz sredinu do Arkadijuša Milika, Milik je kroz noge propustio loptu do Alana, a ovaj je iz okreta pucao i pogodio.

Na obe strane je bilo još po nekoliko šansi za pogodak, pošto je Konstantinos Manolas u 20. minutu pogodio prečku glavom, dobro je u 43. minutu šutirao Traore, ali mu je golman Napolija odbranio.

Uzbudljivo je bilo i u nastavku kada su Mertens, Kaljehon i Insinje nanizali nekoliko šansi, Napoli je čak i dao gol u 81. minutu, ali je on poništen posle pregledanja VAR tehnologije.

I baš kada se čekao poslednji sudijski zvižduk, tim Đenara Gatuza je potvrdio da je ipak kvalitetniji, ali uz malo sreće. Pedro Obijang je nespretno reagovao pred svojim golom u pokušaju da spreči pogodak Eljifa Elmasa i sproveo je u svoju mrežu.

Tim iz Napulja je pobedom došao do 24. boda u ligi i osmog mesta, dok je Sasuolo osvojio do sada 19 bodova i našao se na 13. mestu prvenstva.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Tadić: Najdraža nagrada za mene, radiću još više!

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cox

    22. decembar 2019 | 23:02

    Ovo ni Hickog ne bi mogao da rezira bolje 1/2. Golman umesto da odbrani autogol, on sklanja ruke, a neko sada trlja ruke..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA