Marinakis i Olimpijakos prete istupanjem iz lige! Pirejcima VAR poništio gol, oštećeni i za penal...

 
  • 18

Velika bura se u Grčkoj podigla zbog utakmice Olimpijakosa i Volosa koja je odigrana nerešeno bez golova, ali je ispraćena kontroverzama

One idu dotle da je čelnik atinskih crveno-belih Evangelos Marinakis poručio kako ne želi više da učestvuje u komediji od lige.

Olimpijakosu je poništen gol posle pregledanja VAR snimka, Pirejci su pogodili tri puta okvir gola i na kraju nisu uspeli da slave.

- Sada se čaša nepravde, pohlepe i blata u grčkom fudbalu prelila. Neću više da gledam ovo, ni ja, a ni navijači Olimpijakosa. Vodeće face grčkog fudbala poput Savidisa, Kalpazidisa, Panopulosa i Beua, kao i njihovi ljudi ne poštuju legalnost i poštovanje kao neki drugi. Olimpijakos više neće učestvovati u ovoj komediji niti će je plaćati onim što daje Fudbalskom savezu Grčke osim ako se momentalno ne organizuje sastanak sa UEFA - rekao je između ostalog Marinakis i pozvao na odgovornost one koje smatra krivima za ono što naziva lakrdijom fudbala.

Koliko su u Oliju bili rezignirani ishodom utakmice pokazuje i to što trener Pedro Martins posle meča nije hteo da daje izjave.

Bio je besan zbog toga što je Hilalu Sudaniju dosuđen ofsajd kada je dao gol, iako je vrlo jasno da ofsajda nije bilo, ali i uprkos činjenici da je postojao VAR.

Osim toga, Olimpijakosu nije dosuđen penal kada je Franko Ferari faulirao Jusefa El Arabija u svom kaznenom prostoru. Pirejci su posle remija prvi na tabeli grčkog šampionata sa 38 bodova, drugi je PAOK sa 37, ali i utakmicom manje.

Upravo je PAOK nedavno prozvao svog "večitog rivala" iz Atine kada je objavio fotografiju igranja rukom Santana Žandera na meču Olimpijakosa i Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Solunski crno-beli su tada upitali "šta bi se desilo da je ovakav penal bio na utakmici između PAOK-a i Ksantija i šta bi Olimpijakos onda rekao".

Video: Zvezdino pomračenje u Atini: Tomane promašio penal, Marin zicer minut kasnije

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kos

    22. decembar 2019 | 20:54

    Kao i njihove crveno bele sestre iz Srbije, kad ne ide odmah zavera, odmah suze, odmah saopstenja...u Grčkoj im je odzvonilo i ovde će uskoro ako Bog da!

  • x-XpLoSiivE-x

    22. decembar 2019 | 22:34

    Dok je olimpijakos krao decenijama sve je bilo ok, isti su ko i njihova "braca"

  • Hrvoje

    22. decembar 2019 | 21:19

    Ne zna se kod koga je veca komedija kod Srba ili Grka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA