Gazprom i Zvezda ozvaničili nastavak saradnje, Terzić poručio: Ovo je priznanje za naše uspehe

 
 ≫ 
  • 5

Ruska kompanija još dve godine uz Zvezdu

Fudbalski klub Crvena zvezda i ruska kompanija Gazpromnjeft, kao što je i bilo najavljeno, nastavili su saradnju po kojoj će klub iz Ljutice Bogdana, kao i do sada, dobijati godišnje četiri miliona evra, ukupno osam po slovu ugovora koji je na snazi dve godine.

Predstavnici dve strane su u sredu i zvanično postigli ovaj sporazum, uz obostrano zadovoljstvo...

- Nisu imali dilemu nikakvu koji klub sa ovih prostora da bude sponzorisan od strane njihove kompanije. Izuzetno smo ponosni što danas potpisujemo ugovor sa ruskom kompanijom Gaspromnjeft - poručio je direktor Zvezde Zvezdan Terzić, pa dodao:

- Ovo potpisivanje doživljavamo kao priznanje za sve postignuto u poslednjem periodu. Takođe, doživljavamo ga i kao krunski dokaz bratskih odnosa naše dve države, Rusije i Srbije. Gaspromnjef je pomagao klub i kada je bio teži period, a pomaže i danas kada postižemo najbolje uspehe u novijoj istoriji. Sigurno da te uspehe ne bismo beležili da nam nije pomagala kompanija Gazpromnjeft. Sigurnan sam da će biti još uspeha i pobeda, a simbol tih pobeda je i logo kompanije Gazprom koji će Zvezda nositi na grudima svog dresa.

zvezdan terzić Foto: Telegraf.rs

Sporazum na stadionu "Rajko Mitić" potpisali su predsednikk FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović i član Upravnog odbora kompanije "Gasprom njeft" Aleksandar Dibalj, čime je zvanično produžena saradnja započeta još 2010. godine.

- Gazprom već 10 godina radi u Srbiji i postao je jedan od najvećih investitora u zemlji. Ne bavimo se samo biznisom, razvijamo i kulturu, a dogovor sa Zvezdom je primer takve saradnje - rekao je Dibalj.

On je dodao da Zvezda daje dobre rezultate i na biznis planu.

- Kada smo ranije birali klub za saradnju nismo mogli da ne izaberemo Zvezdu, jednu od najboljih u regionu sa velikim imenom. Crvena zvezda je napravila korak napred i zato smo potpisali novi ugovor - rekao je Dibalj, koji nije želeo da govori o ciframa sponzorstva, ali je dodao da su isti kao u prethodnom ugovoru.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    18. decembar 2019 | 15:55

    Normalno kad klub igra redovno LS naravno da ce da nam takav klub bude sponzor.

  • Senjak

    18. decembar 2019 | 16:34

    Upumpavaj drzavo!!!Vazda im malo svega bilo!!!Narod krepava od gladi a ovi davaju ovim lopurdama!!!

  • 1070 duh i dalje lebdi nad ......

    18. decembar 2019 | 18:29

    ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA