Dopis iz Humske stigao u FSS: Vuletić podneo zvaničnu prijavu protiv Terzića i Mrkele!

 
 ≫ 

Na potezu je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije

Rečeno - učinjeno: FK Partizan je "presavio tabak" i podneo prijavu protiv direktora Zvezde Zvezdana Terezića i sportskog direktora Mitra Mrkele, zbog, kako je navedeno u dopisu na adresu Disciplinske komisije FSS-a, kršenja člana 87. Disciplinskog pravilnika.

Pomenuti član nalaže da se svi akteri superligaškog takmičenja, bilo da je reč o igračima, trenerima ili funkcionerima, kazne ukoliko u sredstvima javnog informisanja komentarišu suđenje.

To se upravo stavlja "na teret" Terziću i Mrkeli koji su nakon poraza Zvezde u 161. večitom derbiju, kritikovali arbitražu Srđana Jovanovića, najviše zbog toga što je, prema njihovom viđenju, poništio regularan gol crveno-belih.

- Gospoda Terzić i Mrkela su, prema mom mišljenju, eklatantno i belodano prekršili ovaj član disciplinskog pravilnika, dajući brojne izjave u sredstvima javnog informisanja u vezi sa suđenjem na utakmici 161. Večitog derbija, FK Partizan - FK Crvena zvezda. Molim Vas da ovu disciplinsku prijavu uzmete u razmatranje, sprovedete disciplinski postupak i donesete odgovarajuću odluku - piše u prijavi potpisanoj od strane potpredsednika kluba iz Humske Vladimira Vuletića, a čiju kompletnu sadržinu, u zvaničnoj formi, možete pročitati u nastavku.

FSS je na potezu...

Tužba Partizana protiv Zvezde Foto: Telegraf.rs

(Z.Ivković)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    5. oktobar 2019 | 14:01

    Zvezdiju,graficar,radnicki nis,vosa,ofk bgd... sve je gotovo,sve je pijano...🤣🤣🤣🤣

  • Rade

    5. oktobar 2019 | 14:57

    I dajte više tom Terziću penale i pobedu u derbiju, I titulu mu dajte, nek je nosi kući. Zbog mene ja bi vam dao 10 titula unapred i vama i Čoviću, samo da vas ne gledam kako plačete, dosade dosadne!

  • X

    5. oktobar 2019 | 14:29

    Bravo profo,samo opleti po tim ,,doktorima"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA