Martins: Žuti za Benzija je bio preteran! Nama je prioriter prvenstvo Grčke, a ne LŠ!

 
 ≫ 
  • 4

Trener Olimpijakosa nezadovoljan posle poraza od Zvezde

Fudbaleri Olimpijakosa poraženi su od Crvene zvezde u 2. kolu Lige šampiona sa 3:1, iako su na poluvremenu imali prenost od 1:0. 

Posle meča, Španac na klupi crveno-belih iz Pireja Pedro Martins, imao je mnogo razloga za nezadovoljstvo.

- Neću nikada prestati da naglašavam da je prvenstvo naš cilj, a igrači su igrali prvenstvenu utakmicu pre tri dana. Trebalo je u jednom trenutku da se dogode promene u timu, ali, iskreno, mislim da rezultat ne odražava pravu sliku. Bili smo ujednačeni, nismo se razlikovali od protivnika, imali smo prilika i bili smo dobri - istakao je on i dodao:

- Od poluvremena smo izgubili ritam i  ravnotežu i to nas je poremetilo. Imali smo 17 faulova na utakmici, to je bila greška i to je prodrmalo stabilnost naše igre. Ali, ne mislim da se kvalitet ogleda u prvoj jedanaestorci, niti taktici, sa kojom nismo imali problem nijednog trenutka - rekao je Martins.

On je istakao da je žuti karton za Benzija bio "preteran".

- Mislim da je žuti karton bio preteran, jer Benzija ni u jednom trenutku nije želeo da povredi igrača. To je bio običan faul, nije bio za karton i tokom igre su se dešavale stvari koje su mnogo više zaslužili crveni karton. Ali, istina je i da naša igra nije bila na odgovarajućem nivou.

- Istina je da bi trebalo da istražimo igru i analiziramo je na smireniji način narednih dana, istina je i da smo igrali lošije posle grešaka i da smo primili dva gola u završnici utakmice. Trebalo bi da smireno analiziramo našu igru. Želim da zahvalim navijačima oba kluba na sjajnoj atmosferi, ali mi je veoma žao što su navijači do 75. minuta gledali jako lepu utakmicu, ali nisu mogli da uživaju u poslednjih 25 minuta - rekao je Martins.

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ACA

    2. oktobar 2019 | 02:32

    Mislis poslednjih 15 minuta a ne 25...?

  • Alonso

    2. oktobar 2019 | 12:34

    Nemoj ti slučajno da kazes da ste drastično oštećeni, da se ne remeti bratski odnos, ne daj boze da si trazi VAR, ne daj boze, da ti zameri DR Zvezdan...

  • DRAGAN

    2. oktobar 2019 | 13:55

    Dogovorena utakmica dva tima. U PIREJI OLIJU tri boda. I vuk sit I ovce na broj. Da dokaze ne moze biti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA