Večiti derbi na sudu: Partizan podnosi prijavu protiv Zvezdana Terzića i Mitra Mrkele!

 
 ≫ 
  • 13

Potpredsednik crno-belih najavio borbu na sudu sa čelnicima večitog rivala

Ne stišava se rasprava posle 161. večitog derbija, gde je Partizan golovima Sume i Tošića slavio sa 2:0 protiv Crvene zvezde, a novi "večiti derbi" videćemo pred sudom.

Odmah po završetku meča usledile su žalbe iz tabora crveno-belih, gde su Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić poručili da je Zvezda pokradena od strane sudije Srđana Jovanovića, koji nije priznao gol Milunovića, jer je duel Žandera i Stojkovića okarakterisao kao faul nad golmanom Partizana.

Razmenjene su teške reči između Terzića i predsednika Partizana Milorada Vučelića, a sada se u priču uključio i potrpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić, koji najavljuje tužbu protiv sportskog i generalnog direktora Zvezde.

- FK Partizan će u ponedeljak, 30. septembra, podneti disciplinsku prijavu Disciplinskoj komisiji FSS, protiv Mitra Mrkele, sportskog direktora Zvezde i dr Zvezdana Terzića, generalnog direktora Zvezde, usled kršenja člana 87. Disciplinskog pravilnika FSS - poručio je Vuletić.

Vuletić je na svom Tviter profilu objavio i delove Disciplinskog pravilnika FSS, gde se navodi da igrač, trener, funkcioner kluba, član rukovodstva kluba i Saveza zbog davanja izjava u medijima mogu biti kažnjeni zabranom obavljanja funkcije od 6 meseci, a u težim slučajevima i do godinu dana.

Prisetite se i izjava Terzića zbog kojih Partizan pokreće postupak.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mića

    27. septembar 2019 | 16:41

    Pusti grobari vazda teraju komediju!

  • Kursumlija

    27. septembar 2019 | 16:28

    Pukni febeli Titula je nasa😂😂😂😂😂😂🔴⚪🔴⚪

  • Majka

    27. septembar 2019 | 16:35

    Kako vas sve zajedno nije sramota tog vaseg prepucavanja?Ponasate se kao mala deca.Grozni ste i jedni i drugi.Los primer ste svima .Sav novac koji ste dobili treba da vratite i da se podeli ostalim klubovima u ovoj zemlji ,jer niste samo vi najvazniji.Stidite se svi zajedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA