Meč odluke protiv Ronalda: Kristijano se nikad nije naigrao protiv Orlova, neka nastavi tradiciju!

 
 ≫ 
  • 12

Uvek je bilo neizvesno protiv Portugalaca

Fudbaleri Srbije čekaju Portugalce u subotu u 21.00, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a duel ima neverovatnu važnost za oba tima.

Srbi i Portugalci su na startu kvalifikacija neočekivano lako prokockali bodove i omogućili Ukrajincima da se šepure na vrhu tabele, pa je ova utakmica veoma značajna, naročito to važi za naš tim, posle debakla u Ukrajini.

Došlo je do smene na klupi, Mladena Krstajića zamenio je Ljubiša Tumbaković, koji je pred izazovom karijere. Dugo je čekao selektorsku ulogu i ovaj put mu se sve "poklopilo", a posvećenost je pokazao kroz razgovore sa igračima i povratak Nastasića i Milivojevića.

Jedan od ključnih zadataka biće zaustavljanje Kristijana Ronalda, koji će sigurno imati motiv više protiv nas - nikad nam nije dao gol, a odigrao je četiri utakmice od pet u novijoj eri.

Srbija je od 2007. imala tri remija i dva poraza od Portugalaca (1:1 i 2:1 su bili jedini rezultati), a Ronaldo nam nikad nije tresao mrežu, nije igrao samo kada je bilo 1:1 u oktobru 2015, u mandatu Radovana Ćurčića, pred 4.000 gledalaca u Humskoj, kad je naš tim već bio otpisan u kvalifikacijama.

Podsetite se momenata iz tih utakmica, uz podsetnik da je na prošlom duelu Ronaldo rano izašao iz igre zbog povrede, potvrdivši da mu mečevi sa nama baš i nisu talični.  Ovaj put biće nam ipak i teže - Žoao Feliks, nova zvezda fudbala, dodatno će rasteretiti Ronalda jer će i na njega Orlovi morati ozbiljno da obrate pažnju.

Šta vi očekujete od duela?

 

VIDEO - Ronaldo nam na treningu pokazao kakav je žongler s loptom

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    7. septembar 2019 | 10:23

    Krećemo da se branimo(kao i svaku utakmicu).Idemo na nerešeno.Primamo gol,krecemo da igramo fudbal,dajemo gol i KRAJ 1:1.

  • Zis

    7. septembar 2019 | 13:29

    Koja smo mi debilska zemlja,RTS ne prenosi utakmicu reprezentacije nego neka privatna televizija ,ja mislim da to nema nigde u svetu .

  • Hrvat

    7. septembar 2019 | 10:12

    Srbija je menadzerska ekipa sluzi za prodaju igraca vecinom CZ i Partizana tako ako osvojite bod bice puna kapa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA