Zvezda ušla u krug 7 veličanstvenih u eliti: Društvo su joj Real, Barsa, Bajern...

 
 ≫ 
  • 21

Navijači će i te kako uživati u fudbalu i košarci

Fudbaleri Crvene zvezde posle dvomeča sa Jang Bojsom plasirali su se i ove sezone u grupnu fazu Lige šampiona i tako se priključili košarkaškoj sekciji, koja će takođe igrati najprestižnije košarkaško takmičenje Evrope - Evroligu. 

Posebno je zanimljivo da ovom činjenicom može da se pohvali mali broj klubova u Evropi. Naime, samo se,  pored Zvezde, sekcije Barselone, Bajern Minhena, Zenita, Real Madrida, Valensije i Olimpijakosa takmiče u dva najprestižnija takmičenja ove sezone.

Uspeh crveno-belih utoliko je veći kada se pogleda lista ekipa koje učestvuju u elitnim takmičenjima, i uporede godišnji budžeti.

Jedno je sigurno, oni najvatreniji navijači koji prate oba sporta će moći i te kako da uživaju, gledajući svoj tim kako se takmiči sa evropskom, fudbalskom i košarkaškom elitom.

VIDEO: Milojević presrećan posle još jednog čuda: Drago mi je zbog naroda

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    28. avgust 2019 | 13:13

    Najveci brend u Srbiji a mozda i na balkanu!

  • Saša

    28. avgust 2019 | 14:58

    Zvezda je gigant naljboji srpski klub svih vremena institucija.. Brend je mala reč da prezimimo u evropi jer mi smo zvezdaaaa...

  • qwe

    28. avgust 2019 | 15:24

    Zvezda je 7 klub , drustvo ili sila EVROPE I SVETA, svih vremena... hvala bogu sto sam zvezdas i cast mi je sto nosim u srcu te crveno bele boje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA