Lako je vama sa strane da komentarišete: Borjan o spornom penalu i prvom primljenom golu (VIDEO)

 
  • 9

Reprezentativac Kanade otvoreno o svemu

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Jang Bojsom 2:2 u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona, a veliki teret meča izneo je Milan Borjan.

Po običaju, Borjan je vrhunski branio, skinuo je mnogo ozbiljnih udaraca, ali žali zbog penala koji je domaćinima doneo remi.0

- Bilo je fenomenalno, imali smo dobar rezultat u prvom delu, posle smo i poveli, desio se penal koji po meni nije bio, ali eto. Dižemo glave, idemo na Marakanu, da pred našim navijačima uđemo u Ligu šampiona, da obradujemo sve zvezdaše. Napravićemo dobru analizu, izaći na revanš - rekao je Borjan, koji je imao i opasku za primljen prvi gol, kada mu je bilo teško da preusmeri loptu koja ide ispod ruke.

- Lako je vama sa strane, možda bolje ovako ili onako. Mogao sam bolje, naravno, ali je teško, i teren i lopta, sve novo. Generalno smo odigrali dobro, ekipa je igrala dobro za mene, kao ja za nju - dodao je Borjan. Kako je odreagovao na pitanje da li je vreme da dobije bistu ispred Marakane, možete pogledati u vrhu teksta.

VIDEO - Ovako je VAR presudio Zvezdi i preokrenuo utakmicu

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    22. avgust 2019 | 07:44

    Nema niko pravo da napada Borjana.Čovek je branio vrhunski.Nije on kriv što udbrani Zvezde fale dva dobra igrača. Rezultat je dobar,Argentinac je super,glavu gore, Zvezda ide dalje.

  • Cz

    22. avgust 2019 | 07:36

    Da nije bilo vara sudija nebi ni sviro penal.Ali posteno bijo je penal.

  • Banjaluka Zvezdas

    22. avgust 2019 | 09:22

    Bravo za sve i dobar rezultat ko se imalo razumije u fudbal mora znati sve sta se u sekundi desi sa loptom Zveda sjajno, a jedna molba za Zvezdase svi ii uz Partizan nasi su, a oni da se oduze na revansu sa strancima ipak je bliza koza od kosulje. Srecno momci i jednima i drugima. Zvezda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA