Miljenik Grobara slobodan igrač: Leonardo nema više klub!

 
  • 11

Kraj saradnje!

Emiratski klub Al Vada rešio je da raskine ugovor sa nekadašnjim fudbalerom Partizana, Brazilcem Leonardom.

Nekadašnji igrač Partizana i dalje je u lepom sećanju navijača zbog odličnih igara koje je pružao u crno-belom dresu.

Odličan utisak ostavio je i u arapskom klubu u kome je prošle sezone bio najbolji strelac ekipe sa 22 postignuta gola, međutim, klub je rešio da ga otpusti i da mu da čiste papire, i to godinu dana pre isteka ugovora.

U ovaj klub je stigao prošlog leta kao slobodan igrač, nakon godinu dana provedenih u Al Ahliju, koji ga je doveo iz Partizanu leta 2017. za četiri miliona evra.

Međutim kako navode tamošnji mediji, Leonardo neće dugo biti bez kluba.

154 derbi, FK Crvena zvezda - FK Partizan, Leonardo da Silva Souza Foto: Marko Todorović

Iako bi navijači Partizana verovatno voleli da vide 27-godišnjeg ofanzivnog vezistu ponovo u Beogradu, kao njegovu novu destinaciju mediji ističu Emirate i tamošnjeg šampiona Al Hilal.

Nekadašnji igrač Partizana bi mogao tako da dođe u klub iz kojeg je nedavno otišao Miloš Degenek, koji se vratio u Crvenu zvezdu.

Dolaskom Brazilca šampion UAE napravio bi moćan krilni tandem, jer je iz Benfike za rekordni transfer od 9,2 miliona evra stigao Andre Karilo.

Ambiciozni arapski klub u svojim redovima ima i dve zvezde, igrače koji su nekada pravili razliku u Evropi. Osoba koja je zadužena za postizanje golova je nekadašnji napadač Liona, Svonsija itd. Bafetimbi Gomis, dok je za asistencije zadužena nekadašnja velika nada Juventusa, Sebastijan Đovinko.

Odbranu drži dete Barselone od koga se mnogo očekivalo ali nikada nije pokazao sav svoj potencijal - Alberto Botia. Najbolje partije pružao za Sevilju a u Al Hilal je stigao iz Olimpijakosa.

Ako do ovog transfera Leonarda dođe arapski klub će imati veoma dobru ofanzivu koja bi i mnogim evropskim timovima ''stala na žulj''.

VIDEO - Milošević pred Molde: Sudbina Partizana je u pitanju, ovaj tim može mnogo

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    21. avgust 2019 | 15:28

    Leoo vrati se tvoji grobari te čekaju!

  • GROBAR PODGORICA

    21. avgust 2019 | 15:48

    Dovedite Leonarda, pošto je slobodan igrač i sve gtehove ću Vam oprostiti za sigurno i mnogi navijači. Odmah podpisujem da ćemo biti ispred projekta države, odnosno male zvezdice.

  • Pera Kojot

    21. avgust 2019 | 15:30

    Terzo reaguj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA