Nije smeo da ode, Zvezda je ozbiljan ispit: Trener Kopenhagena besni zbog prodaje najboljeg napadača

 
 ≫ 
  • 7

Napadač je trebalo da ostane do kraja dvomeča sa Crvenom zvezdom

Potencijalni rival Crvene zvezde u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona je Kopenhagen koji ima prednost nad TNS- om od 2:0 i koji je ostao bez svog najboljeg igrača, što ni malo ne raduje trenera Stale Stolbakena. 

Naime, kako prenose mediji u Danskoj, Kopenhagen užurbano traži nova pojačanja posle odlaska Roberta Skova koji je bio prva zvezda tima i igrač koji je najveću "štetu" nanosio protivniku. Pored toga, trener Stolbaken ne prestaje da iznosi svoje nezadovoljstvo odlukom čelnika kluba da se odrekne najboljeg igrača.

- To što će stići novac u klub je dobro, ali mi ostajemo bez važnog fudbalera. Za duel sa Velšanima nije nam neophodan, ali je Zvezda već mnogo ozbiljniji ispit. Smatram da je ovo baš loš trenutak za prodaju. Imali smo s njim džentlmenski dogovor, on je dobio ponudu koja mu se dopala, a i mi smo finansijski dobro prošli. Ali, ponavljam, trenutak je loš za klub -  rekao je Solbaken.

Da podsetimo, osetljiva pozicija je Kopšenhagena je i levi bek, Nikolaj Boilesen je van stroja devet meseci, trener računa samo na Pjera Bengtsona. Očekuje se da Danci popune osteljiva mesta u timu novim pojačanjima, ali je pitanje mogu li oni na adekvatan način da zamene doskorašnje nosioce tima.

Inače, i Crvena zvezda ima 2:0 iz okršaja sa Helsinkijem, pa je prostalo da obe ekipe formalizuju prolaz u treće kolo.

VIDEO: Miloš Degenek: Dovešću Djovinka na Marakanu

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija

    30. jul 2019 | 07:57

    rusila je Zvezda i bolje timove sa mnogo boljim igracima tako da cemo ako bog da i vas pregaziti na Marakani....hajmo zvezdo...ajmo partizane ajmo cukaricki svi zajedno u pobede noveeeee...

  • Ja...RS

    30. jul 2019 | 07:50

    Sacekajte prvo da omlatimo ove sutra pa onda prica o Kopenhagenu.

  • Gg

    30. jul 2019 | 09:39

    To je odlicno ako gobelji istigne kazna staviti ga u prvi mec protiv njih i u 90 minutu da mu slomi nogu i u revansu nemaju levog beka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA