Kopenhagen u seriji, četvrta uzastopna pobeda Zvezdinog potencijalnog rivala

 
  • 6

Danci u pobedničkom nizu

Kopenhagen je potvrdio dobru formu u povoju sezone. U danu kada je zvanično ostao bez najboljeg igrača Roberta Skova (prešao u Hofenhajm), šampion Danske upisao je četvrtu uzastopnu pobedu, treću u isto toliko mečeva u novoj sezoni.

Posle Odenzea i Arhusa, tim Stalea Solbakena savladao je i Arhus, i to kao gost, rezultatom 2:0 u režiji napadačkog tandema Jonasa Oldera Vinda i kapitena Damea N'Dojea.

Dugo su igrači domaćeg tima odolevali, ali je u finišu stigla egzekucija od najboljeg strelca Kopenhagena u povoju sezone. Vind je trećim golom u isto toliko utakmica savladao golmana Horsensa, iako mu je ovaj odbranio prvi pokušaj, no nije mu bilo spasa nakon popravnog od strane napadača gostiju.

Važan doprinos akciji odradio je N'Doje, dobio je skok duel, spustio loptu do saigrača, a ovaj završio ostalo.

Senegalac je potom dobru partiju potvrdio golom u 86. minutu, posle efektne asistencije glavom Danca Mohameda Daramija, mirno ej izašao pred golmana Horsensa i matirao ga za potvrdu trijumfa.

Kopenhagen je, podsetimo, potencijalni rival Zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, oba tima su u prvim mečevima druge runde odneli sigurne pobede (2:0) i zasad su daleko bliži prolazu u odnosu na svoje rivale Nju Seints i Helsinki.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan S.

    27. jul 2019 | 20:05

    Gledao sam utakmicu.Dobar tempo ,puno trčanja, ali video sam i 2 velike sudijske greške.Drugi gol Kobenhagena iz čistog ofsajda, a nekoliko minuta kasnije nedosuđen penal za Horsens.Sudije prave greške i u Danskoj Super ligi.

  • Zvele

    27. jul 2019 | 19:29

    I šta sad mi treba kao unapred da se predamo ....

  • Danilo PFC

    27. jul 2019 | 19:59

    A ko je rekao da ce da prođu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA