Ovaj klub je "zagrizao" za Čaušića: Otkrivamo koliko će Zvezda zaraditi od transfera!

 
  • 18

Vezista crveno-belih na pragu povratka u Rusiju

Crvena zvezda radi na rasterećenju igračkog kadra. Nakon pet transfera i pojačanja na pozicijama napadača, veziste, levog beka, štopera i golmana, koji su ovog leta stigli u klub, sportski sektor crveno-belih čini sve da završi transfere igrača koji su "prekobrojni".

Jedan od igrača koji je na izlaznim vratima jeste i Goran Čaušić, što je potvrdio i sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

- Jirka je otišao u Radnički, a velika je verovatnoća da odlazi i Čaušić, ne mogu da otkrivam više. Ima dosta interesovanja i za Pavkova, videćemo u narednim dana šta će se desiti sa usmenim ponudama - rekao je Mrkela.

Kako Telegraf saznaje, klub koji je "zagrizao" za Čaušića jeste njegov bivši klub, Arsenal iz Tule, u kojem je Čaušić eksplodirao pre dve sezone, i odakle je doveden u Zvezdu za obeštećenje od oko milion evra.

Pošto je Čaušić u Zvezdi imao slabiju sezonu, cena mu je pala, ali crveno-beli ne nameravaju da budu na velikom gubitku i žele da vrate deo uloženog novca.

Čelnici i stručni štab Arsenala iz Tule imaju visoko mišljenje o Čaušiću, znaju kakve je igre pružao u Rusiji pre nego što je otišao u Zvezdu, pa su spremni da ponude između 700.000 i 800.000 evra na ime obeštećenja za srpskog fudbalera.

To je ponuda koja zadovoljava crveno-bele i posao bi uskoro mogao da bude završen.

(D. U.)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Terzan Zvezdic

    4. jul 2019 | 16:45

    Kupljen za milion odlazi upola manje,dug smanjen za cetiri miliona.

  • Baki

    4. jul 2019 | 16:15

    Kupljen za milion a prodaje se za 700.000 i zvezda ce zaraditi na transferu? Terza madjija!

  • Bojan SD

    4. jul 2019 | 15:42

    Po vama kolko zvezda zaradi ona postade najbogatiji klub na planeti a poredki obveznici, penzioneri i bolesna deca im placaju dugove i struju. Blizi se kraj polako i tom ludilu ppsto su na repertoaru redovni izbori u SRB.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA