Partizanov spisak za pripreme: Bez Đerleka, Savo vratio "precrtanog" defanzivca!

 
 ≫ 
  • 13

Transfer Rajka Brežančića iz Malage nije kompletiran, pa je sa liste na koju se ne računa u tim vraćen levi bek

Partizan sutra putuje na drugu fazu priprema u Pohorje, iznad Maribora, a trener Savo Milošević odlučio je da povede sve fudbalere na koje trenutno može da računa. Ipak, posle većanja struke i ljudi iz kluba, odlučeno je da Armin Đerlek ostane u Beogradu, dok je ekipi priključen ranije precrtani levi bek Slobodan Urošević, saznaje Telegraf.

To verovatno znači da Miloševic ne želi da rizikuje i poziciju levog beka ostavi samo na mladom Zlatanu Sehoviću, pošto transfer Rajka Brežančića iz Malage još uvek nije kompletiran.

Što se tiče Armina Đerleka, on nije bio planiran i za prvi deo priprema na Zlatiboru, na prvobitnom spisku njegovo ime se nije ni nalazilo. Ali, u večernjim časovima mladi vezista je naknadno dopisan, pa se ipak našao sa ostatkom tima, dok je Musa Ndžaji, na koga se takođe nije računalo, sam odustao i zatražio pozajmicu.

Takođe, na spisak je vraćen i mladi golman Aleksandar Popović, koji je trebalo da ode na pozajmicu, ali je očito i to prolongirano.

Otuda će na put 29 fudbalera crno-belih s tim što je Sejduba Suma već u Sloveniji, pošto je rešio začkoljice sa administracijom.

Na spisku igrača koji putuju u Sloveniju nalaze se:

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Aleksandar Popović, Dominik Dinga, Igor Vujačić, Nemanja R. Miletić, Bojan Ostojić, Svetozar Marković,, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović Slobodan Uroševic, Periša Pešukić, Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Lazar Pavlović, Strahinja Jovanović, Ognjen Ožegović, Ivan Milosavljević, Aleksandar Šćekić, Miljan Momčilović, Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Filip Stevanović, Nikola Lakčević, Đorđe Ivanović, Rikardo Gomeš i Slobodan Stanojlović.

VIDEO: Savo Milošević nahvalio Sumu i objasnio zašto je oterao devet igrača

(Z. Ivković)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJAK

    1. jul 2019 | 16:22

    OVOJ KILAVOJ UPRAVI POJACANJA STIZU ZA BERBU GROZDJA. POLAKO, KILAVO. STIDIM SE KAKVU UPRAVU IMAMO. VAZURA ,VUCELA MOMCI ZA SVE !!? MEK I MAJER ! CIRKUS.

  • juzni front

    1. jul 2019 | 18:32

    Zaledio ssm se dal nevrati brzononog Miletica!

  • Milos

    1. jul 2019 | 15:43

    A sto Rikardo ne trenira. Sta ce te raditi u slucaju da transfer propadne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA