Argentinci snimili pesmu u kojoj je Rakitić zvezda: Gologuze cice i šimpanza u Barsinom dresu dominiraju u spotu Ludih majmuna! (VIDEO)

 
  • 0

Raki-raki-raki-raki-raki-rakitić - ovo bi moglo da vam odzvanja u ušima ovog leta

Na prošlogodišnjem Mundijalu u Rusiji reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić postigao je gol protiv Argentine, a njegovo prezime, i ime, poslužile su za pesmu koja bi mogla da postane svetski hit. 

Naime, kako prenose brojni mediji, grupa iz Argentine Los Monos Locos (Ludi majmuni), sa svojim frontmenom Lukotijem, izbacila je hit "Rakitić" , koji se zbog zarazne melodije širi i postaje sve poznatiji.

- Tražili smo poznatog fudbalera s čudnim imenom, koje će se dobro stopiti u pesmu. Rakitić nam je seo kao kec na deset - objasnio je frontmen benda ideju za svoju prvu autorsku pesmu u razgovoru za argentinsku televiziju 24/7 Canal de Noticias, i dodao:

- Pesma govori o osobi koja jednu noć odlazi u diskoteku, kao i o etapama koje se događaju kada tamo uđe, bude unutra i ode. Jedna kompletna tema.

Zanimljivo, još uvek nije poznato da li je Rakitić čuo ovo ostvarenje, ali Lukoti predpostavlja da je to pitanje momenta:

- Mislim da se Rakitić sada nalazi na godišnjem odmoru, ali pesmu bi mogao uskoro čuti. Nadam se da će se ona slušati na pripremama Barselone, na tome radimo.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA