Tumbaković na dan meča hitno sastančio sa Dejom, pa je pala odluka: Crnogorci otkrili detalje odluke selektora i dalje korake!

 
 ≫ 
  • 12

Podgoričke Vijesti objavile tok događaja

Fudbalska reprezentacija Crne Gore dobiće novog selektora, posle odluke Ljubiše Tumbakovića da ne vodi meč protiv tzv. Kosova.

U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, postalo je vruće još na žrebu kada je Crna Gora ušla u grupu sa nepriznatom državom, a dramatični dani su rezultirali odlukom Tumbakovića da ne vodi meč protiv Kosova, a sličan potez povukli su Mirko Ivanić i Filip Stojković, a posebno je Ivanić bio inicijator ovakve odluke.

Kako prenose Vijesti, Tumbaković je nakon popodnevnog hitnog sastanka sa predsednikom FSS Dejanom Savićevićem odlučio da napusti tim.

- U pitanju je moralna odluka 66-godišnjeg stručnjaka - ne bi bilo ozbiljno, a ni profesionalno, da vodi reprezentaciju samo na pojedinim mečevima - protiv Engleske, Bugarske i Češke, a da preskoči duele sa Kosovom - prenose Vijesti.

Inače, Crna Gora već u ponedeljak gostuje Češkoj, Tumbaković i njegov pomoćnik Aleksandar Janković će uraditi skauting i pripremiti ekipu za duel u Olomucu, što će im biti poslednji profesionalni angažman u reprezentaciji Crne Gore.  Takođe, posle meča, biće održan i odbor za hitna pitanja FSCG.

Tumbaković je tim preuzeo u februaru 2016, a tim Crne Gore gostovaće tzv. Kosovu u Prištini u septembru.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za bivsu bracu...

    7. jun 2019 | 20:39

    Dace Bog da vas snadje zlo zvano siptari,a to vam je blizu...pa cete videti kako ce vas rasparcati,shvaticete onda koliko boli nas vec 20 godina...a nece biti Srbije da stane na vasu stranu...bando pokvarena

  • Wtf

    7. jun 2019 | 21:32

    Kad vam budu majke sestre šetale šiptare još malo milogorci ne brinite

  • Darko

    7. jun 2019 | 22:35

    NIKAD NISAM GOTIVIO OVOG ČOVEKA ALI SADA ME JE ODUŠEVIO. BRAVO TUMBAA BRAVO STOJKE I IVANIĆU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA