Ronaldo sada lakše diše - optužbe za silovanje u Las Vegasu su odbačene!

 
  • 3

Slučaj protiv asa Juventusa ne postoji

Portugalski napadač Kristijano Ronaldo sada može ''mirno da spava'', jer su optužbe za silovanje od pre 10 godina odbačene!

Doduše - tiho, navode britanski mediji, koji dodaju da su još u maju njegovi advokati obelodanili da slučaj ne postoji i da je as Juventusa ''slobodan'' po tom pitanju.

I sam Ronaldo je tvrdio da je nevin i da nije silovao Ketrin Majorgu posle jednog provoda u noćnom klubu, iako je ova, sada već, 34-godišnja devojka, tvrdila suprotno.

Njena izjava je bila da je silovana i da je optužbu podigla sada zato što je pre 10 godina bila prisiljena da to ne čini.

- Ronaldo je odjednom ušao u kputatilo, a njegov penis je virio iz njegovog šortsa. Preklinjao me 30 sekundi da mu dodirnem penis. Kada sam odbila da ga dodirnem, preklinjao me da ga pušim. Kao nekakav idiot! Smejala sam se i pitala jel ovo šala"? Ovaj čovek je toliko poznat i zgodan, a takav je gubitnik i šonja! Nakon što me je silovao, nije hteo da me pusti da odem. Počeo je da me zove "bebo, dušo", Imao je pogled krivca, skoro kao da se osećao loše. Ne sećam se, ali sam sigurna da je rekao Da li si povređena? Bio je na kolenima i rekao da je on 99% dobar momak, osim tog jednog procenta - rekla je Majorga nedavno i dodala:

Kristijano Ronaldo Ronaldo i Majorga u Las Vegasu 2009. godine; Foto: Profimedia

- To je bio trenutak u kome sam shvatila šta se dogodilo. Desilo se tako brzo, nisam znala šta se dogodilo. Osećala sam se kao da plivam, da sam van tela. Mislila sam da imam neku bolest. Mislila sam da ima sidu! "Moraš da mi kažeš da li si mi preneo bolest?" Odgovorio je "Ne, ja sam profesionalni sportista, ne mogu da se bavim fudbalom ako imam bolest, testiraju nas svaka tri meseca.

Ronaldo je sve odlučno demantovao i putem Tvitera je poručio da je ova priča plasirana samo u cilju samopromocije.

- Čvrsto odbijam otpužbe koje su izdate protiv mene. Silovanje je gnusni zločin, koji je protiv svega u što sam i u šta verujem. Želim da osčistim svoje ime, odbijam da hranim medijski spektakl koji su stvorili ljudi koji se trude da se promovišu na moj račun. Moja savest je čista i dozvoliće mi da mirno sačekam rezultate svih istraga - napisao je Ronaldo na Tviteru tada.

(Telegraf.rs)

Video: Emotivni pomoćni trener Partizana se obratio Stanojeviću posle pobede nad Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA