Kolarov i ekipa u dresovima De Rosija, pale ovacije i suze: Emotivan oproštaj igrača Rome od legende Vučice (VIDEO)

 
  • 1

Kapiten fudbalera Rome, Danijele de Rosi, posle 19 godina napustiće klub

Ne tako davno se Frančesko Toti oprostio, sada je vreme da i De Rosi kaže zbogom aktivnom igranju fudbala u dresu Vučice.

Pred njim su dve utakmice, protiv Sasuola i Parme, a posle će se oprostiit od kluba za koji je odigrao 615 mečeva uz 63 gola.

- Da mogu da vratim vreme ponovo bih odabrao da nosim Romin dres. Žao mi je samo što je jedna izvanredna generacija, čiji sam bio deo, nije osvojila neki značajan trofej, jer je to svakako zaslužila, mnogo više od nekih drugih klubova - rekao je odlazeći kapiten Vučice.

 
 
 
View this post on Instagram
👏 A standing ovation from the whole #ASRoma squad for Daniele De Rossi ♥️🐺😢A post shared by AS Roma (@officialasroma) on

- Znam koliko godina imam i šta to znači u fudbalu, tako da sam svestan i odluke čelnika kluba, koji su mi ponudili da radim u upravi kluba Voleo bih da budem trener, ne vidim sebe odmah kao direktora, ali bi to imalo smisla ovde u Romi. Moram da učim, ovo će biti dug put. Ipak, ja se i dalje osećam kao fudbaler, tako da ću po završetku sezone otići na odmor, za vreme koga uopšte neću misliti na fudbal, a potom ću u dogovoru sa porodicom i menadžerom odlučiti o nastavku karijere.

Njemu su saigrači priredili lep špalir, svi su nosili dresove sa njegovim prezimenom na leđima, što je posebno dirnulo De Rosija.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA