Ajaksovi ultrasi gađali policiju ciglama i delovima trotoara: Četvorica čekaju presude u zatvoru! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 1

Divljanje na ulicama Londona dobija svoje posledice

Četvorica navijača Ajaksa proglašeni su krivim zbog napada na policajce i navijače Totenhema pred meč polufinala Lige šampiona (1:0 Ajaks) u Londonu.

Oni su prema pisanju engleskih medija gađali pripadnike policije čak i delovima pločnika tokom nereda na ulicama.

Marvin Kerkof, Stefan Tromp, Fad Ahmi i Boj Patrik Kalvin Fuks su se u četvrtak izjasnili odgovornim pred sudom Hajberi Korner Magistrejts.

Svi su iz Amsterdama i zadržani su u zatvoru do izricanja presude u Vud Grin Kraun Kortu, s tim što datum izricanja presude još nije utvrđen.

Skotland jard je ranije naveo da su kidali delove trotoara i vadili cigle iz zidova i gađali policajce na Bereton Roudu.

Tri policajca su povređena kad su probali da intervenišu i spreče veći sukob između navijača dve ekipe, ali nijedan nije zadobio teže povrede.

Još četvorica navijača su kažnjena za odvojene incidente. Tomi Arjen Van Der Voud je dobio deset nedelja zatvora i šestogodišnju zabranu dolaska na utakmice u Engleskoj.

Englez Semjuel Grinvel je sankcionisan zbog razima, Muhamed Hasan iz Amsterdama zbog posedovanja droge, a njegov sugrađanin Dijego Van der Leuv zbog remećenja javnog reda i mira.

VIDEO - Navijači Ajaksa prave šou na ulicama Londona pred polufinale Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA