Milojevića u Zvezdi menja trener kog je Terzić 2017. hteo da vidi na Marakani?

 
 ≫ 
  • 19

Ivan Jovanović je već nekoliko puta povezivan sa crveno-belima, a trenutno nema klub

Jovanović na klupi APOEL-a Foto: Guliver/Sakis Savvides/EuroFootball/Getty Images

Nedavno smo pisali o spisku imena koji bi na leto mogli da zamene Vladana Milojevića u Crvenoj zvezdi, a poslednje, možda i najrealnije, koje se pojavilo glasi - Ivan Jovanović!

Tako tvrdi Sportski žurnal koji navodi da je Jovanović prvi pik čelnika Zvezde ukoliko Milojević odluči da napusti Marakanu.

A veoma je blizu toga, pošto na stolu već ima ponudu od tri miliona po sezoni. Kao i interesovanja iz Kine.

- Ja ću svakako biti protiv toga da ide. Bez obzira što uvažavam i njegove lične interse u smislu da treba da se naplati i finansijski obezbedi. Ne može Zvezda konkurisati finansijski na ponude koje će on negde nekada dobiti. Ali, jednog dana će otići i mi moramo da dovodimo prave zamene za sve. I za igrače i za trenere. Zvezda je veća od svih nas. Kad je Grof bio, štampali su slike s njegovim likom i vikali da je Bog. Otišao Grof, došao je Milojević koji je još bolji. Otići će i on jednog dana - rekao je nedavno Zvezdan Terzić u velikom intervjuu za Telegraf.

Terzić je tada, takođe, priznao i to da je Jovanović bio njegova želja i pre dolaska Milojevića.

Mrkela, Terzić i Milojević Foto: Marko Todorović

- Razgovarao sam i sa Lalatovićem da bude trener, i sa Jovanovićem iz Dubaija, i sa Vladom Milojevićem… Moja obaveza je da razgovaram sa svima, a moje pravo da odaberem pravo rešenje za Zvezdu.

Dobra stvar za crveno-bele je to što je Jovanović trenutno bez aganžmana, nakon što je završio epizodu u Al Nasru.

Inače, Jovanović je najpoznatiji po tome što je sa ekipom APOEL-a sa Kipra svojevremeno igrao četvrtfinale Lige šampiona.

Jovanović se u jednom trenutku pominjao i kao selektor Srbije, ali i da bi mogao da sedne na klupu PAOK-a posle odlaska iz APOEL-a 2013. godine.

>>> Ukoliko večeras pobedi Udineze (19.00) Atalanta će četiri kola pre kraja Serije A izbiti na mesto koje vodi u Ligu šampiona. Sasvim dovoljan motiv za Boginju provincije. Kec je 1,30, a kec uz maksimum dva gola (1&0-2) 4,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Atalanta - Udineze.

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje ostani

    29. april 2019 | 11:15

    Odlicna zamena ali ostani

  • Rango

    29. april 2019 | 12:49

    Ostani Milojeeeeeeeeeeeee🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪

  • Bojan

    29. april 2019 | 11:23

    Mislim da Miloje neće uzimati neki klub iz Emirata ili Kine dok traje sezona već kada im počinje prvenstvo. Tako da Miloje ostaje do zime sigurno a onda sa novim trenerom i par pojačanja na zimi prave nove rezultate i ponovo napad na ligu šampiona. Mislim da je ovakav epilog najrealniji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA