Urnebesne montaže navijača: Luka i bela tačka, Mijat i prečka, nerazdvojni kao burek i jogurt (FOTO)

 
 ≫ 
  • 0

Našalili se sa fudbalskim zvezdama

Srpski fudbaler iz Kristal Palasa i njegov kapiten Luka Milivojević našao se kao predmet šale navijača koji je odlučio da napravi nerazdvojni spoj u fudbalu i spojio je Luku Milivojevića sa belom tačkom penala.

Luka je u Engleskoj poznat kao dobar penaldžija i uvek većinu pogodaka postiže upravo sa 11 metara. Ove seozne je dao ukupno deset golova.

Stigao je odgovor od FK Voždovac koji je podsetio na Mijatovu prečku iz 1998. godine sa meča osmine finala Svetskog prvenstva protiv Holandije. Većina navijača Jugoslavije do danas nije zaboravila tu prečku kojom je Predrag Mijatović mogao da dovede reprezentaciju u prednost 2:1.

Umesto toga, desio se Edgar Davids u finišu meča i Holandija je otišla dalje. Na listi šala našlo se još fudbalera, među njima i Vilfrid Zaha kao nerazdvojan sa travom.

Vrlo važan meč danas (18.00) u Seriji A: Inter dočekuje sjajnu Atalantu u borbi za Ligu šampiona. Pobeda bi Nerazure dovela na korak od ostvarivanja tog cilja, a kvota na keca je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Atalanta.

VIDEO: A njemu nije dobar: Krstajić se kiselo nasmejao na pitanje o Luki Milivojeviću

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA