Deki Stanković okačio snimak vrhunskih odbrana svog sina, ovaj poručio: Mrzelo me da trčim, pa sam postao golman (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 4

Nažalost, Stanković junior nije uspeo da se plasira sa kadetima Srbije na EP

Filip Stanković na meču protiv Švedske Foto: MN Press

Kadetska reprezentacija Srbije je u ponedeljak poražena od selekcije Švedske u Staroj Pazovi (2:1) i na taj način su ostali bez Evropskog prvenstva, a jedan od igrača kom je to posebno teško palo bio je golman Filip Stanković.

Filip je inače sin proslavljenog srpskog reprezentativca Dejana Stankovića koji je tu utakmicu posmatrao sa tribina, a onda je i na Instagramu okačio nekoliko video snimaka odbrana svog sina.

Podsećamo da je u pitanju kompilacija Filipovih odbrana u reprezentativnom dresu, dok je popularni Deki kao komentar stavio ''moj ponos.''

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Dejan Stankovic (@dejanstankovic) on

- Tata je moj najveći navijač, ali i kritičar. Uvek mi posle utakmice sugeriše gde je moglo bolje, šta je bilo dobro. Ti saveti su neprocenjivi - rekao je Filip za Večernje novosti, a potom otkrio kako je uopšte postao golman:

- Dok sam bio mali, kada sam se oprobao na prvim treninzima, nekako me uvek mrzelo da trčim, pa sam izabrao da budem golman i ispostavilo se da je to sjajno rešenje.

Otkrio je Stanković junior i ko mu je idol.

- Čim završim školu, oko dva popodne, odlazim pravo na trening. Želja mi je da jednog dana osvojil LŠ sa Interom. Imam idola, koji i danas pokazuje posebne znake pažnje prema meni. To je Žulio Cezar koji često pošalje par rukavica i poruke podrške.

VIDEO: Sazidali su zid od cigala na svojoj gol liniji

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    2. april 2019 | 07:06

    Deki Stanković retko iskomplesiran tip,džaba sve, lično se uverio...

  • profesor

    2. april 2019 | 09:17

    Deki Stankovic retko normalan covek koji je uradio vise za neke ljude nego sto je uradila drzava. Bez ikakve pompe natpisa po novinama i samoreklamiranja pomogao desetinama mozda i stotinama. Pozdrav od grobara

  • Toma pajser

    2. april 2019 | 08:38

    Dobar za izbegavanje ;

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA