Mesi "pozvao" Ronalda da se vrati u Primeru i poručio: Voleo bih da se vidimo u finalu Lige šampiona

 
  • 0

Argentinac poštuje i Juventus, ali i velikog rivala

Jedan od najboljih fudbalera na svetu Lionel Mesi pohvalio je svog velikog rivala Kristijana Ronalda i naveo nekoliko igrača koji bi mogli da osvoje narednu Zlatnu loptu.

- Poštujem Juventus koji je jedan od kandidata za osvajanje Lige šampiona. S Ronaldom su mu šanse još veće. Nadam se da ćemo se sresti u finalu pa onda šta bude, biće - rekao je Mesi koji je napomenuo da bi bilo dobro da se Portugalac vrati u Španiju.

- Bilo je lepo dok je bio u Primeri zbog prestiža i zbog svega što je dao našoj ligi, a bilo bi lepo i da se vrati. Mislim da je na istom nivou kao i ja - dodao je Mesi.

Decenijsku dominaciju njega i Ronalda u osvajanju priznanja za najboljeg fudbalera sveta prekinuo je Luka Modrić za prošlu godinu, a sada postoje nove perjanice.

- Nejmar, Embape, Suarez, Azar.. bilo ko od njih može da bude najbolji fudbaler na svetu - istakao je Argentinac. Kako za sada stvari idu, sva je prilika da će se Modrić pokazati izuzetkom u godini Svetskog prvenstva.

Juventus i Barselona su i dalje u igri za trofej Lige šampiona, Mesi i Ronaldo igraju odlično, Nejmar i Embape su sa Pari Sen Žermenom ispali iz elitnog takmičenja, dok Azara bar u ovoj sezoni nema ni u perspektivi.

VIDEO - Zagrevanje Srbije pred Portugal

(Telegraf.rs)

Video: Emotivni pomoćni trener Partizana se obratio Stanojeviću posle pobede nad Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA