Navijači su naš glavni pokretač, bez njih ne bismo bili ovde: Boaći pozvao navijače na duel sa Mačvom!

 
 ≫ 
  • 2

Crveno-beli nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su slobodno vreme za druženje sa zvezdašima tokom kojeg su sve prisutne pozvali da u subotu, od 19 časova, sa tribina stadiona "Rajko Mitić" pruže podršku šampionu Srbije protiv Mačve.

Filip Stojković, Erik Jirka, Milan Gajić i Ričmond Boaći družili su se sa navijačima i delili ulaznice prisutnima za duel sa Mačvom. Tom prilikom, Milan Gajić se osvrnuo na značaj podrške koju imaju sa tribina.

- Ovog proleća imamo izvanrednu podršku. Navijači su snaga Zvezde i nadam se da će do kraja borbe za duplu krunu nastaviti da nas bodre na isti način kao do sad - rekao je reprezentativni defanzivac.

VIDEO: Prvenac Milana Gajića za Zvezdu!

Veliku pažnju privukao je i Ričmond Boaći, a napadač nije skrivao ogroman motiv pred nastavak borbe za trofeje.

- Predivno je biti deo velikog tima kao što je Crvena zvezda, a upravo veličina kluba oslikava se u momentima poput ovih. Navijači su naš glavni pokretač i bez njih ni mi ne bismo bili na ovom nivou. Upravo zato zadovoljstvo je provesti svaki trenutak u druženju sa našim pristalicama - rekao je centarfor na čije se reči nadovezao Erik Jirka:

- Uzivali smo u današnjem druženju, a nastavak smo zakazali za sutra. Nadam se da ćemo se u subotu posle utakmice zajedno radovati novoj pobedi - poručio je uvek nasmejani Jirka.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA