Da li su Nemci bili favoriti? Pa, oni su favoriti protiv 99 odsto ekipa protiv kojih igraju: Šta su to igrači Srbije rekli posle meča u Volfsburgu?

 
 ≫ 
  • 2

Gaćinović i Dmitrović govorili za medije posle utakmice sa Pancerima

Vezista Ajntrahta Mijat Gaćinović potvrdio je protiv Nemačke (1:1) one skjajne partije koje pruža u dresu kluba, a malo je falilo i da upiše zvaničnu asistenciju.

Početkom drugog poluvremena proigrao je Darka Lazovića koji je sam izašao ispred ter Štegena, ali je loše šutirao levom nogom. Takođe, vredi pomenuti da je Gaćinović na ovom meču igrao više u sredini nego po strani.

Ipak, dao je značajan doprinos tome da Orlovi ostanu neporaženi u Volfsburgu.

- Da li su Nemci bili favoriti? Naravno, pa oni su favoriti protiv 99 posto selekcija protiv kojih igraju. Odlična su ekipa, ali i nama je nedostajalo nekoliko važnih igrača - rekao je Gaćinović i dodao:

Gaćinović u duelu sa igračem Nemačke Foto: Tanjug/AP

- Dali smo rano gol, to nas je podiglo, imali smo još prilika, ali u nastavku su oni stvorili mnogo šansi i spasio nas je Dmitrović. Šteta zbog nekih akcija iz prvog poluvremena i propuštenih prilika, ali mislim da možemo da budemo zadovoljni.

Marko Dmitrović, kog je Gaćinović pomenuo, bio je junak meča sa nekoliko odbranjenih zicera, a posle utakmice je rekao:

- Mogli smo i više, pogotovo u prvom delu, a mogli smo i da izgubimo bod, koji smo osvojili protiv jedne od najboljih selekcija na svetu. Bili smo egal u toku većeg dela utakmice, a rekao bih da je normalno da te jedna ovakva reprezentacija "stisne" u nekim trenucima i napravi problem, jer su zaista izuzetna reprezentacija. Mi smo odigrali dobru utakmicu i ovo je bila dobra priprema za ono što nas očekuje u Lisabonu - rekao je Dmitrović i dodao:

Dmitrović pokušava da zaustavi Gundogana Foto: Tanjug/AP

- Svaka utakmica nam donosi neko novo iskustvo i uveren sam da ćemo iz meča u meč delovati sve bolje. A naravno da ćemo biti mnogo jači kada nam se vrate svi oni igrači koji trenutno nisu sa nama.Važno je naglasiti da smo pokazali da možemo i protiv najboljih reprezentacija. Sada da se malo odmorimo a onda pripremimo za mnogo važnu utakmicu u Portugalu.

- Videlo se i protiv Nemačke, poveli smo, a mogli smo onda da postignemo još jedan ili dva gola i praktično zatvorimo utakmicu. Oni sigurno imaju neke mane, uradićemo analizu i spremiti se, gledaćemo da i mi iskoristimo svoje adute i prilike. Odbrane? To je moj posao.

>>> Najzanimljiviji meč prvog dana kvalifikacija za EURO 2020 odigraće Belgija i Rusija (20.45), polufinalista i četvrtfinalista Svetskog prvenstva. Domaćin je veliki favorit, a kvota na keca uz bar tri gola ukupno (1&3+) je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Rusija.

VIDEO: Ovako je bilo na treningu pre meča

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefke

    21. mart 2019 | 07:56

    To Dmitro macko! Svaka cast, ubedljivo si nas najbolji golman! Nemam reci da opisem koliko mi je srce puno sto si docekao svoju sansu, i sto ces je sad prigrabiti i ne dati nikome u buducnosti! Samo tako nastavi, kralju! Nas Kan!!!

  • MMG

    21. mart 2019 | 08:21

    da je maksimović igrao na sp razbili bi švajcarsku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA