Kristijano Boaći: Portugalac dao identičan gol kao i napadač Zvezde uz jednu ogromnu razliku! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 23

U Ligi šampiona ima gol tehnologije

Svi se u Srbiji još sećaju 158. večitog derbija kada je Ričmond Boaći dao gol za izjednačenje 1:1 u 73. minutu meča i pogodak Kristijana Ronalda za Juventus neodoljivo je podsetio na njega.

Boaći je tada skočio pored defanzivaca Partizana i glavom pogodio gol Stojkovića koji je loptu uspeo da odbrani, ali po proceni sudije Nenada Đokića - nakon što je prešla gol liniju.

Usledile su mučne rasprave da li je bio gol ili nije, iz Zvezde su tvrdili da je lopta prešla liniju, a iz Partizana su to negirali.

Tokom revanš meča osmine finala Lige šampiona između Atletiko Madrida i Juventusa takvih dilema nije bilo. Kristijano Ronaldo je poput Boaćija skočio pored defanzivaca Atletika, tukao glavom, Jan Oblak je izvadio loptu, ali...

Oglasio se sat glavnog sudije, da bi ponovljeni snimak vrlo jasno pokazao za koliko je lopta prešla gol liniju. Juventus je tim pogotkom u 48. minutu izjednačio na 2:2. U Ligi šampiona nije bilo potrebno angažovati arhitekte.

VIDEO - Boaći se nasmejao kad je čuo pitanje o Partizanu

(Telegraf.rs)

Video: Emotivni pomoćni trener Partizana se obratio Stanojeviću posle pobede nad Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mustafa

    13. mart 2019 | 00:50

    Da sačekamo komentar Mustafe...franjevci izvodili geometra, radili doktorske disertacije na tu temu, hteli da skoče sa Beograđanke, vratili pasoš, sramota ih bilo što su Srbi (a nisu), mesecima plakali i kukali.... Ipak oni to najbolje znaju. Za poništen čist gol u derbiju, njima priznat iz ofsajda i oproštena 3 crvena kartona... to ćemo neki drugi put.

  • nscz

    12. mart 2019 | 23:12

    Cekamo da se oglasi Zeljko Pantic da potvrdi da nije presla. Verovatno ce Oblak da se odrekne Slovenackog pasosa jer ga je sramota sto je Slovenac!!!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    12. mart 2019 | 23:12

    Само гробари не виде оно што цео поштен свет види. Гол Боаћија нису видели они, а гол Бена није видео њихов судија...ал видео офсајд...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA