Između Premijer lige, Primere i Serije A, u Italiji je najteže dati gol: Ronaldo otvoreno o tome zašto je u Španiji punio mreže

 
  • 2

Ako je neko merodavan, Ronaldo to jeste

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo možda će razočarati navijače Real Madrida jer kaže da mu Španija ne nedostaje uopšte.

Ronaldo je pre devet meseci iz Reala otišao u Juventus za sto miliona evra i već sada je igrao dovoljno da može da kaže u kojoj ligi je špicevima najteže.

- Po mom mišljenju se u italijanskoj ligi mnogo teže daje gol nego u španskoj. U Primeri je sve otvoreno, timovi više rizikuju, a ovde je prioritet odbrana pa tek onda napad.

U Španiji nije tako, svi napadaju. Igrao sam i u Engleskoj pet godina i mislim da je od te tri lige u Seriji A najteže dati gol - rekao je Ronaldo za DAZN.

Uprkos tome, zadovoljan je kako se snašao u novoj sredini posle devet sezona provedenih u Madridu u koji je iz Mančester junajteda otišao 2009. godine.

- Nisam očekivao da u ovoj ligi ima ovoliko kvaliteta pa sam srećan. Osim toga i moja porodica je srećna... Ja sam od 11. godine van kuće i nije mi teško da se adaptiram - rekao je Ronaldo.

(Telegraf.rs)

Video: Emotivni pomoćni trener Partizana se obratio Stanojeviću posle pobede nad Mladosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA